24 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz mü birinci Çukur mu

24 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz mü birinci Çukur mu
Ekranların en kıyasıya rekabetinin yaşandığı akşamında Söz mü yoksa Çukur mu birinci oldu? sorusunun yanıtı aranıyor. İşte 24 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları

İzleyicilerin her gün birinciyi belirlediği reyting sonuçları için hummalı bir çalışma var. Birbirinden iddialı yapımların ekranlara taşındığı akşamda bir kez daha Söz ile Çukur düellosu yaşandı. Yasak Elma ve Ege'nin Hamsisi de bu yarışa ortak oldu. İçlerinden birisi birinciliği elde ederek haftayı lider tamamlayacak. Haftaya damga vuran bölümleriyle dünün galibini sizler için açıklıyoruz. İşte 24 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin bu hafta yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları görücüye çıktı. İlk bölümü sonrasında dizinin nasıl bir izleyici kitlesi oluşturacağı ve reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 24 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

Çukur son bölümde neler yaşandı?
Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek. 

Söz son bölümde neler yaşandı?
Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar. Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok… Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur. Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır. 

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?
Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekler. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya iter. Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız eder. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemeyecektir. Ender ise Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak ister. 


24 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 24 Aralık 2018 Pazartesi reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarından Söz ve Çukur reyting sonuçları ile karşılaştırıldığında hangisi günü birinci tamamladı?

İşte tahminler
Çukur
Söz
Yasak Elma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.