25 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri

25 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri
Televizyon ekranlarına damga vuran yapımlar belirlendi. Bir Zamanlar Çukurova, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, Bizim Hikaye, Avlu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasından en çok hangisi izlendi ve birinci oldu? İşte 25 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları...

25 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları açıklandı mı? Açıklanan reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Türkiye'nin en büyük kanallarının kıyasıya rekabet ettiği perşembe gününde liderlik için girilen mücadeleden kim birincilikle çıktı? Dün ekranlara gelen diziler, filmler, programlar ve yarışmaların yanısıra ana haber bültenleri de reyting sıralamasında ilk sırada olabilmek adına önemli çaba harcadı. Bilindiği üzere reyting sonuçları izleyicilerden kanal sahiplerine, oyunculardan senaristlere kadar binlerce kişiyi direkt olarak ilgilendirmekle birlikte yayınların sürekliliğinde de rol oynuyor. Reytingleri düşük olan yapımların kalıcı olma şansı her geçen gün daha da azalıyor. Büyük kanallardaki ekonomik güçle birlikte gözler 5-6 kanala çevriliyor. Onlardan ilki ATV. Perşembenin yeni söz sahibi Bir Zamanlar Çukurova'yı yayınlamaya başladığı günden bu yana ilk sıradan düşmeyen dizi dün de yeni bölümüyle ekranlara geldi. Zirvenin en önemli adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova yine birincilikle günü tamamlayabilir. İkincisi ise Bizim Hikaye. Shameless uyarlaması olan dizi geçen sezon tüm haftaları süpürmüş ve yayınlandığı her bölümle zirvede kendine yer bulmuştu. Star TV'nin dünkü kozu da Avlu'ydu. Demet Evgar'ın muhteşem oyunculuğu birincilik için yetecek mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert de akşam yayınlarını zorlayan programlara imza atmaya devam ediyor. Son olarak engelli eşi ve çocuklarını kaçıran Dursun Bey'in izini süren ve Nazmiye Oruçoğlu hakkında araştırmalarını sürdüren başarılı gazeteci adeta prime time kuşağına meydan okuyor. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni de günün en çok izlenen yayınlarından biri oldu. Show TV Eyvah Eyvah ile bir sürpriz yapabilir. Güne dair yaşananlar haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova Reyting Sonuçları - Neler yaşandı?
'Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

bir zamanlar çukurova

Avlu Reyting Sonuçları - Neler yaşandı?
Zerrin, Kudret’in güçlenmesine alttan alta yardım etmektedir. Naciye iyice köşeye sıkışmış halde çıkmazdadır. Diğer yanda da Zerrin, cezaevinde mahkumlara yaptığı zulmün dozunu kaçırmıştır bu yüzden cezaevinde çok büyük bir isyanın temelleri atılmaktadır. Bu isyandan kimler sağ çıkmayı başaracaktır?


 

25 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 25 Ekim 2018 Perşembe reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Bir Zamanlar Çukurova, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, Bizim Hikaye, Avlu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'in olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
1) Bir Zamanlar Çukurova
2) Bir Zamanlar Çukurova (ÖZET)
3) Fatih Portakal ile FOX Ana Haber
4) Bizim Hikaye
5) Avlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.