25 Kasım 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı, Elimi Bırakma ve Ağlama Anne reytingleri

25 Kasım 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı, Elimi Bırakma ve Ağlama Anne reytingleri
Televizyon ekranlarında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Birbirinden iddialı kanalların birinci olabilmek adına verdiği kıyasıya mücadeleden hangisinin galip ayrıldığı merak ediliyor. Savaşçı, Elimi Bırakma, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber, O Ses Türkiye, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı 25 Kasım Pazar reyting sonuçları haberimizde.

Pazar akşamlarındaki rekabet artık hafta içini aratmıyor. Birçok kaliteli dizinin yanısıra yarışmaların da yer aldığı pazar gününde birinci olabilmek artık kolay değil. Eskiden birçok dizinin tekrar yayınları pazar günleri veriliyordu. Bu durum değişti ve haftanın son günü de büyük bir heyecana sahne oluyor. İzleyiciler hangi kanalı izleyeceği konusunda kararsız kalıyor. Savaşçı, Elimi Bırakma, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber, O Ses Türkiye, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı'nın yeni bölümleriyle ekranlara geldiği akşamda liderlik yarışı da adeta ateş ediyor. Savaşçı'nın liderliği devam edecek mi yoksa Elimi Bırakma bir atak yaparak tahtı alabilecek mi? O Ses Türkiye bu hafta kaçıncı olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber'in başarısı her hafta katlanarak ilerliyor. Geçen haftayı prime time kuşağında üçüncü bitiren başarılı sunucu ve yayını bir kez daha zirveye aday. Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinin performansı sonrasında reyting heyecanı daha da arttı. Seyircilerden kanal sahiplerine kadar binlerce kişiyi ilgilendiren 25 Kasım Pazar Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.


Savaşçı 25 Kasım Pazar Reyting Sonuçları - Son bölümde neler yaşandı?

Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar. Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer. Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda, Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır. Bu arada kırmızı bültenle aranan bir teröristle ilgili gelen bilgiler karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz Seyfi’yi istihbarat toplaması için görevlendirirken Kılıç Timi de teröristi yakalamak için operasyona çıkar. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi ve Seyfi’yi ölümle burun buruna getirecektir.


elimi bırakma


Elimi Bırakma 25 Kasım Pazar Reyting Sonuçları - Son Bölümde neler yaşandı?
Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır. Feride ise Azra’nın habersiz gidişine çok kırılmış olmasına rağmen ailesine karşı onu korumaya devam eder. Azra’nın gidişi Çelen ailesinde kimilerini üzerken kimilerini ise çok sevindirir. Mesut içine düştüğü tuzak yüzünden cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Bu durum Hülya’nın da ciddi kararlar almasına neden olur. Azra uzun süredir yaşadığı olumsuzluklara karşı artık dayanamaz ve bir karar alır.


25 Kasım Pazar Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 25 Kasım Pazar reyting sonuçları birincisi belli oldu. Savaşçı, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma, Gülbin Tosun ile FOX Ana haber reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacaktır.

İşte ekibimizin tahmini
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.