25 Mayıs Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm (411. bölüm) ne zaman

25 Mayıs Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm (411. bölüm) ne zaman
FOX TV ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün ekranlara gelmeyecek. Açıklanan 25 Mayıs Pazartesi yayın akışı içerisinde tekrar yayınının olacağı bilgisi yer aldı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yayınlanduğı günden bu yana izleyiciler tarfından sevilen ve ilgiyle izlenen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 25 Mayıs'tan itibaren başlayacak yeni bölümleri merakla bekleniyordu. Geride kalan hafta son ana kadar yaşanan büyük heyecanın ardından yeni haftanın yarışmacıları da öğrenilmek isteniyordu. Ancak FOX TV'nin açıklanan 25 Mayıs Pazartesi yayın akışı listesinde tekrar bölümü olacağı bilgisi verildi. Bunun üzerine de vatandaşlar 25 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm neden yok? Yayından mı kaldırıldı? sorualrı gündeme geldi. Detaylar haberimizde...
 


Ferah İpek kazandı

Geçen hafta yayınlanan yeni bölümlerde kazanan isim Ferah İpek oldu. Güzellik uzmanı yarışmacıdan önce yarışan Büşra Firdevs Özenli 18, Fatoş Öztoprak 28, Berivan Balta 24 ve Esra uysak Canbolat 22 puan almıştı. Son gün hünerlerini sergileyen güzel yarışmacı tüm rakibelerini geride bırakarak mutlu sona ulaştı ve 15 bin liranın sahibi oldu.


Zuhal Topal'la Sofrada neden yok?

Yarışmanın yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve FOX TV yayın akışında yer almaması sonrasında birçok izleyici bu soruyu sordu. Koronavirüs ile birlikte birçok yarışmanın ara verdiği ya da final yaptığı ekranlarda tüm hızı ile devam eden Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Cevabı ise Ramazan Bayramı. Bayram sebebiyle bir hafta yeni bölüm olmayacak.


Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman?

Özellikle ev hanımlarını ekran başına kilitleyen ve sofralarını kurmalarında rehberlik eden Zuhal  Topal'la Sofrada 1 Haziran'dan itibaren FOX TV ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanacak.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.