26 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul

26 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul
26 Aralık Çarşamba reyting sonuçları sıralamasında Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz dizileri dikkat çekiyor. Ayrıca birçok program ve ana haber bülteni de iyi bir yer alabilmek için mücadele verdi. Peki dizilerin son bölümünde neler oldu ve reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Televizyon izleyicilerinin büyük bir merakla araştırarak gün birincisini öğrenmek istediği reyting sonuçları için kritik an geldi. Dünün en çok izlenen dizileri, programları, ana haber bültenleri, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da gibi pek çok yayın arasında geçen mücadelede kimin günü zirvede kapattığı, geçtiğimiz haftaya göre nasıl bir performans sergilediği ortaya çıkacak. Çarşamba günü ekranlara gelen yapımların televizyon karnesi ve '26 Aralık Çarşamba reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 26 Aralık 2018 Çarşamba sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 26 Aralık 2018 Çarşamna günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

Sen Anlat Karadeniz son bölüm özet
Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

yemekteyiz sonerin yerine kim geldi

hatice beyza bulut kimdir

soner pekdemir

soner pekdemir video

soner pekdemir

soner pekdemir fotoğrafları

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

Diriliş Ertuğrul son bölüm özet
Selcan’ın obasının Moğolların baskınına uğradığını ve beraberinde yaşananları anlatması, Ertuğrul ve Hayme’yi üzmüştü. Ama Ertuğrul’a Gündoğdu tarafından gönderilen mektupla, Ertuğrul onların güvende olduğunu öğrenmiş ve rahatlamıştı. Bu baskınları yapanın Albastı adında biri olduğu ve Albastı’nın da İlbilge’nin ağabeyi Beybolat olduğu anlaşılmıştı. Ancak bunu henüz kimse bilmiyordu. Ertuğrul, bunlar üzerine Aksakallılar ile görüşmüş ve Anadolu’da Moğollara karşı isyanı başlatmaya karar kılmıştı. Dragos ise tekrar güven kazanmak için İlbilgelere tuzak kurmuş ve bunun haberini de yine kendisi vermişti. Bu sayede Dragos, Zangoç kimliğiyle güven tazelemişti. Ertuğrul, Lais’in yaptıklarından sonra onun Dragos’un adamı olduğunu anlamış ve ona bunu itiraf ettirerek cezasını kesmişti. Lais’in ölümüne öfkelenen Dragos’un yeni hamlesi ne olacak? Ertuğrul, üzerine kurulan tuzakları bertaraf edebilecek mi? Ertuğrul, Moğolların ölüm listesinde olan alimleri kurtarabilecek mi? Beybolat’ın Söğüt’e gelişiyle yeniden şekillenen Kayılar ve Umuroğulları arasındaki ilişki ne olacak? Ertuğrul ve Beybolat arasında neler yaşanacak? İlbilge, değişen bu durumlar karşısında nasıl bir konum alacak?

 

müge anlı mehmet uygur

serpil toka müge anlı

mehmet uygur müge anlı

mehmet uygur cesedi bulundu mu

EDANUR GÜRBÜZ
 

EDANUR gürbüz müge anlı

haydar sırça

murat demir müge anlı

 

nazmiye yayla
 

meral polat nerede



Çocuklar Duymasın son bölüm özet
Her gün aynı saatte, aynı şeyleri yapmaktan sıkılan Meltem, rutinleri bozmaya karar verir. Böylece başta Taş Fırın Haluk olmak üzere herkes değişime açık hale gelecek, hiç kimse alışkanlıklarının esiri olmayacaktır. Ancak Haluk için alışkanlıklarından vazgeçmek hiç de kolay değildir. Yıllardır her gün aynı saatte kahvaltı yapan, aynı saatte televizyon izleyen, koltuğun hep aynı yerine oturan Haluk’un hayatı, evdeki rutinler bozulunca alt üst olur. Rutinler bozulunca herkesin görmeye alışkın olduğu Haluk gider, yerine bir günlüğüne bambaşka biri gelir. Öte yandan Sultan, dünürü Meltem’le dedikodu yapmak istemektedir. Ancak Meltem, Sultan’ın istediği gibi iyi bir dedikodu arkadaşı olamaz. Bu nedenle Sultan kendisiyle dedikodu yapacak insanlar aramaya başlar ve fazla uzaklaşmaz. Sultan, Gönül ve Tuna ile dedikodu yapmaya başlayınca ortalık karışır. Çünkü Tuna bu konuda fazlasıyla Sultan’a uyum sağlamaktadır. Meltem, aldığı bir telefonla büyük bir sürpriz yaşar ve bunu Haluk’la paylaşır. Taş Fırın Haluk’un tepkisinin ne olacağı merak konusudur.

26 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 26 Aralık 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer ve Çocuklar Duymasın'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Diriliş Ertuğrul
Sen Anlat Karadeniz (Özet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.