26 Aralık Pazartesi Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. sayfalar

26 Aralık Pazartesi Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. sayfalar
Türkiye ve dünyada dünden bugüne yansıyanların, günün getireceği gelişmelerin yer aldığı gazetelerin attığı manşetler ve 1. sayfaları.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 26 Aralık 2022 Pazartesi gününün 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


DAMGA'DA BUGÜN NELER VAR?

Ocağımıza incir ağacı diktiler

Alevi kurumlarının ‘Laik ve demokratik Türkiye için’ sloganıyla organize ettiği Büyük Alevi Kurultayı, Yenikapı GösteriMerkezi'nde gerçekleşti. Alevi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Celal Fırat, taleplerinin yerine getirilmediğini belirterek, “Kültür Bakanlığına bağlı kurulan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığını, hiçbir koşulda kabul etmiyoruz. Burası bizi yok etme, ocağımıza incir ağacı dikme kurumudur” diye konuştu.


Başbakan Meral Olacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Spor Salonu'nda partisince düzenlenen 'Büyük Kadın Buluşması'na katıldı. Buluşma öncesi
salon dışında partililere hitap eden Akşener, “Elbette BaşbakanMeral olacak. Onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle, partimiz birinci parti olarak Başbakan Meral olacak. Siz istediğiniz için olacak. Önce bu ucube sistemi değiştireceğiz Ona buna yalvararak değil, onun bunun karşısında eğilerek değil millet iradesiyle, iradenizle" ifadelerini kullandı.

İkizlere büyük şok!

Danimarka'da pahalı olduğunu için İstanbul'a diş tedavisi için gelen ikizler AliciaNicolajsen veMelissa Petersen, ilk gittikleri klinikte aradıklarını bulamayınca, başka bir yer arayışına geçti. Suriyelilere ait ve kaçak olduğunu belirttikleri ikinci klinikte iddiaya göre ikizlerin çene yapıları bozuldu, dişleri eksildi ve neredeysekonuşamaz hale geldiler. 2 klinik için yaklaşık 19 binEuro ödeyen ikizler, “10 günlüğüne gelmiştik ama 2 ay oldu" dedi.


Baltalı damat dehşet saçtı

Esenyurt'ta Aşkın Y. dayaktan kaçarak babasının evine sığınan karısının peşini bırakmadı. Arkadaşlarıyla evin önüne gelen Aşkın Y. kayınpederinin minibüsünü balta ile parçaladı.


Beşiktaş fırsat tepti

Zirveye yaklaşmak isteyen Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Oldukça vasat bir futbolun oynandığımücadele 1-1berabere bitti. Siyah-Beyazlılar'da Gedson Fernandes, oynadığı futbolla göz doldurdu. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin puan kaybetitği haftada zirveye yaklaşma fırsatını değerlendiremedi. Figueiredo ile öne geçen Gaziantep, Hollandalı forvetWeghorst'un 86. dakikada attığı gole engel olamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı vemücadele 1-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.