26 Eylül Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı ve tekrar izle - Bugün neler oldu?

26 Eylül Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı ve tekrar izle - Bugün neler oldu?
Müge Anlı her gün yayınlanan programı Tatlı Sert ile bugün bir kez daha karşımıza çıktı. Sosyal sorumluluk projelerinde adeta çığır açan başarılı gazeteci sürpriz bir haber de verdi. Sedanur Güzel cinayetinin de incelenmeye devam ettiği yayında 26 Eylül Çarşamba yayınını canlı izleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en çok izlediği sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü yayını ile yine dopdolu. Sosyal sorumluluk konularında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen güzel sunucu bugün Arakan için toplanan yardımlar karşılığında oluşturulan Müge Anlı ve dostları mahallesinin duyurusunu yaptı ve bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadığını belirtti. İzleyicilerin bağışlarıyla 492 ev yapıldığı açıklandı.



hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

Müge Anlı çamurda yatan çocuklara ve Arakanlı vatandaşlar için adeta bir kasaba kuruldu. Yüzlerce evin yapıldığı Bangladeş'te artık gözyaşı değil mutluluk söz konusu. Yüzleri gülen çocuklar Müge Anlı'ya sevgi dolu mesajlarını gönderdi. Kampanyaya katılan ünlüler arasında Raci Şaşmaz ve Esra Erol gibi ünlüler de bulunuyordu. Arakan'dan çekilen videolar canlı yayında izleyicilere seyrettirildi.

müge anlı ve dostları mahallesi


Umut Ali serbest bırakıldı


Kaçan hayvanlarını geri getirebilmek için peşinden koştuğu sırada Ermenistan tarafından tutuklanan çoban Umut Ali serbest bırakıldı. Babasının almaya gittiği genç Umut Ali'nin iki gün sonra Türkiye'ye geleceği bildirildi. Umut Ali'nin adı sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.


 


Sedanur Güzel cinayetinde son dakika


Dün Ertan B.'nin kardeşleri Özcan B. ve Torun B. yayına katılmıştı. Bugün yine iki kardeş stüdyoda yer aldı. Dün kendilerine yöneltilen korunga iddiası bir çocuk tarafından da öne sürüldü. Müge Anlı korunganın bir fotoğrafını ekrana yansıtarak olay hakkında bazı sorular sordu. Özcan ve Torun kardeşler 'Korunga nedir bilmiyoruz' dediler.

Himmet Uç'un sorgusu devam ediyor


Pazartesi akşamı gözaltına alındığı bilgisi verilen Himmet Uç Kars'a götürüldü. Çelişkili ifadeler sonrasında Gayrettepe'den gelen polisler Uç'un Kars'a götürülmesi üzere gözaltına işlemi yaptıklarını söylediler. Himmet Uç'un jandarmadaki sorgusu devam ediyor.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül Çarşamba programı canlı ve tekrar yayını izle


Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alan yayınlarıyla ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in 26 Eylül Çarşamba günü yayınını ve tekrarını www.atv.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Android ve iOS uyumlu telefonlarınızdan da seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum