26 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri - En çok hangisi izlendi

26 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri - En çok hangisi izlendi
Televizyon dünyasında bomba gibi bir akşamı geride bıraktık ve en çok izlenen yapımlar belli oldu. Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı günde Söz mü Çukur mu Yasak Elma mı yoksa Can Kırıkları mı birinci oldu? 26 Kasım Pazartesi reyting sonuçları haberimizde.

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin bu hafta yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları görücüye çıktı. İlk bölümü sonrasında dizinin nasıl bir izleyici kitlesi oluşturacağı ve reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor. Kanal D Koca Koca Yalanlar ile yürüyüşüne devam ediyor. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 26 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.
 


Çukur dizisi 26 Kasım Pazartesi reyting sonuçları - Neler yaşandı?


Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmamaya kararlıdır. Onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek. Ve bu sırlar, Yamaç’a zor anlar yaşatacak. Vartolu, Saadet’e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek. Ancak Vartolu’nun, Yamaç’tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu olacak. Çukur’da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirecek. Yamaç’ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere “Çukur eski günlerine mi dönecek?” sorusunu sorduracak. Cumali’nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan’ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Cumali’nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut olacak. 


çukur


 

Söz dizisi 26 Kasım Pazartesi reyting sonuçları - Neler oldu?

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim, bu sefer de teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama bu saldırıyı püskürtüp üs bölgesini korumak için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmeyeceklerdir.  Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e gönderdiği bombalı paketle herkese büyük bir acı yaşatacaktır. Dragan örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Sami’nin emriyle Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları ölümle burun buruna olan Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.


söz


 

26 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri - Birinci kim?


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 26 Kasım 2018 Pazartesi reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarından Söz reytingleri ve Çukur reyting sonuçları ile karşılaştırıldığında hangisi günü birinci tamamladı?

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.