26 Mart 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

26 Mart 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Yaşamınıza dair alacağınız kararlarda etkili olabilecek günlük burç yorumları haberimizde yer alıyor. Hayatınıza yön vermek, yeni başlangıçlara imza atmak ve daha iyi ilişkiler kurmayı hedefliyorsanız 26 Mart 2020 Perşembe günlük Burç Yorumları ile karşınızdayız.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 26 Mart 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

26 Mart 2020 Perşembe Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Burç yorumları alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.4 Ocak'ta dünyaya gelen insanlar hangi burç oluyor? 26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları... Kova burcuna mensup olan kişilerin ortak özellikleri neler? Kova burcunun uğurlu günü hangisi? Kova burcunun ortak özellikleri nelerdir? Kova burcundan olan ünlüler hangileri? Kova burcunun diğer burçlarla uyumu nasıldır? Kova burcu erkeğinin/kadının özellikleri neler? 4 Ocak burç yorumları ve burçlara dair her şey haberimizde...

Günlük burç yorumunuz Gazete Damga'da! Burç yorumları sabah saatlerinde okunarak güne iyi başlamak amaçlanır. Bu doğrultuda hazırladığımız haberimizde burcunuza ait günlük tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Google ve diğer arama motorlarında en çok yapılan aramalardan biri olan Günlük Burç Yorumları Gazete Damgal'da da yer almaktadır. İşte 26 Mart 2020 Perşembe Günlük Burç yorumları...

26 Mart 2020 Perşembe Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

 

26 Mart 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Yaşadığınız bazı duygusal sorunlar, yaşamınıza şekil vermesine izin vermemelisiniz. Bu aralar duygusal kararlar vermekten çekinmelisiniz. Geçmişte yaptığınız iş çalışmaları sizi daha da ileriye götürecek ancak öncelikle bunun için disiplinli çalışamaya devam etmelisiniz. Maddi konularda temkinli davranmalısınız gelecek her zaman belirsizdir unutmamalısınız. Bu aralar karşılaşacağınız sorunları fazla büyütmeden çevrenizde ki insanlarla paylaşarak ve onların fikirlerini alarak çözümlemelisiniz.

BOĞA BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Sevgilinizle bu aralar yeni şeyler yapacaksınız hatta öyle ki çevrenizde ki tüm gözler sizde olacak. İş yerinizde bazı konularda ufak ta olsa tatsızlıklar yaşayabilirsiniz bu konuda dikkatli olmalısınız. Bu aralar çok adil davranıyorsunuz ancak olacakları önleyecek gücünüz her zaman olmayabilir.

İKİZLER BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Sevgilinizin çekingen tavırları sizin hoşunuza gidiyor ancak toplum içine girdiğinizde sevgiliniz kendisini iyice içine kapanıyor. Her şeyin fazlası zarar bunun farkındasınız. Sevgilinize bu durumdan bahsetmek istiyorsunuz ancak nasıl diyeceğinizi bilmiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı korkularınız vardı ancak bunu işin içine girdiğinizden beri yok oldu bazen deneyerek öğrenmek gerektiğini anladınız ve bunu deneyimlemiş oldunuz. Bu aralar yaşamınızı gereksiz konularla geçiriyorsunuz buna bire son vermelisiniz ve hayatınızı ilgilendiren meselelere yönelmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

İlişkiniz dolu dizgin yaşıyorsunuz ve partnerinizi de seviyorsunuz. Ancak çevrenizden bazı kişiler tarafından olumsuz tepkiler alıyorsunuz bu kişilerin tepkileri hakkın da kendinize sormanız gereken şeylere olabilir öncelikle bu kişilerin tepkileri doğrun mu ve arkasında bir art niyet var mı? Sadakat yönünüz fazlasıyla gelişmiş olması sizi, arkadaş çevrenizde sevilen ve özlenen biri haline getiriyor. Arkadaş ilişkilerinizde eli açık biri olmanız takdir görüyor. Siz de size yapıldığı gibi bazı yakınlarınızın işine karışıyorsunuz. Onların çözüm üretmesini engelliyorsunuz.

ASLAN BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aşk hayatınızda bazı durumlar istemediğiniz şekilde gelişebilir. Bu durum aşk hayatınızda bazı değişiklikler yaşamanıza neden olacak ve siz bu değişimden hiç hoşnut olmayacaksınız. İş konusunda bir arkadaşınızdan destek alacaksınız ve bu desteğin faydalarını uzun bir süre göreceksiniz. Ailenizle ilgili maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz. Bu durum hiç hoşunuza gitmese de bir süre onlardan uzaklaşmayı düşünüyorsunuz..

BAŞAK BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

İlişkinizde ki sorunları içinize dönük bir şekilde yaşamanız sizin hem canınızı sıkacak hem de bir çözüm bulmanıza engel olacak. İş konusunda bu aralar canınız hayli sıkkın özel hayatınızda ki sorunları çözmeden işinizle ilgilenemiyorsunuz. Maddi anlamada ilgileneceğiniz bazı konular söz konusu olabilir bu konular hakkında tekrar düşünmelisiniz. Kendinize zaman ayırmalı aklınızda ki sorunları çözümlemelisiniz ancak bu durum için biraz çaba sarf etmelisiniz.

TERAZİ BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınız da bazı inişli çıkışlı dönemler yaşayabilirsiniz, bu aralar aşkın sizin önemini tartışıyorsunuz. Aşk sizin için ne ifade ediyor bu sorunun cevabını arıyorsunuz. Özel hayatınızda ki meseleleri iş hayatınıza da yansıtıyorsunuz ve sürekli dalgınsınız. Borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz ve bu durum sizin çok sevdiğiniz bir şeyi alamamanıza neden oluyor.

AKREP BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Aşk hayatınızla ilgili bazı düzenlemeler söz konusu olabilir. Bu düzenlemeler sizin için bir sonuç getirecek diye beklerken aslında hiçbir çözüm getirmiyor. İş konusunda ise sağlamcısınız ve yakın zamanda ise yeni teklifler alacaksınız. Maddi konularda bu aralar şanslı olacaksınız, istediğiniz bir çok maddi geliri zamanında elde edeceksiniz.

YAY BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bu aralar duygusal olarak sevgilinize çok yakın olmak isteyebilirsiniz. Ancak o buna ne kadar hazır bunu da göz önünde bulundurmalısınız. Maddi konularda ailenizden yardım almak istemiyorsunuz ancak onlarsızda bir sonuca varamıyorsunuz. İs yaşamınızda ise bazı anlaşmazlıklar dolayısıyla amirinizle tartışmalardan uzak durmalısınız. Bu aralar sözleriniz yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

OĞLAK BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Sizi tanımak isteyen birine fırsat vermek isteyeceksiniz. Hatta sizin çekingen tavırlarınız onu daha da tahrik edecek. İş ilişkilerinizde biraz duyarlı olmalısınız ve bu konuda yapılabilecek şeyleri yapmalısınız. Maddi konulara temkinlisiniz ancak bir maddi konuda kısa da olsa bir anlaşamamazlık söz konusu olabilir. Bazen inandığınız totemler, sizin bazı şeylere karşı şansınızı azaltıyor.

KOVA BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 mart)

İlişkiniz hakkında bazı fikirleriniz var ve bu fikirler sizin kafanızı karıştırıyor. Hem onu seviyorsunuz hem de ondan uzaklaşmak istiyorsunuz. Daha ne istediğinize karar vermiş değilsiniz. Bazı riskler almak bu gün için uygun sonuçlar elde etmenizi sağlamayabilir. Maceracı girişimler için bu gün uygun bir gün olmasa da yakın zamanlar sizin için daha uygun olacak. Bir konuda tavrınızı değiştirmelisiniz aksi halde çözüm bulamayacaksınız.

BALIK BURCU 26 Mart 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 mart - 20 Mart)

Bugün sizin için duygusal açıdan karmakarışık bir gün olacak, bazen çok mutlu hissedeceksiniz bazense tam tersi. İş konusunda konsantre bir şekilde işinize devam ederken akşam saatlerine doğru kendinizi yorgun ve halsiz hissedeceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kısır tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz. Aksi halde bu size zarar verebilir. Bu aralar girişim için hiç te uygun zamanlar değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.