27 Aralık Salı Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. sayfalar

27 Aralık Salı Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. sayfalar
Türkiye ve dünyada dünden bugüne yansıyanların, günün getireceği gelişmelerin yer aldığı gazetelerin attığı manşetler ve 1. sayfaları.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 27 Aralık 2022 Salı gününün 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.

damga 27 aralık 2022 salı


DAMGA'DA BUGÜN NELER VAR?

İstanbul Miami'yi solladı!

İstanbul’da ev ve kira fiyatları tavan yaptı. Yıllardan beri ABD’nin Florida eyaletinde emlakçılık yapan Cemil Şahin, “Türkiye’deki emlak fiyatlarının takibini yapmakta zorlanıyorum” dedi.Damga'ya konuşan Şahin, “Sarıyer'de ortalama konutlarınmetrekare fiyatı 62 bin TL. Beylikdüzü'nde bile 1+1 en ucuz dairenin fiyatı şu an 2milyon TL. İstanbul’un fiyatlarıMiami’yi geçmiş vaziyette” ifadelerini kullandı


Belediye kavgası!

Beykoz Belediyesi'nin barınaklarında sokak hayvanlarının öldürüldüğünü iddia eden bir grup, Küçükçekmece Belediyesi’nin otobüsleri ile Beykoz’a taşındı. Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamada “Sayenizde göstericiler hizmet nedir yerinde görmüş oldular” denildi


Işığımız hiç sönmesin

İBB ve Beşiktaş Belediyesi, Yahudilerin Işık Bayramı olan Hanuka’yı Bebek Parkı’nda kutladı. Kutlamada Türk Yahudi Toplumu Eş Başkanı İshak İbrahimzadeh ile tümMusevi vatandaşlar Hanuka’nın 8’inci günmumlarını yaktı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “İçimizdeki ışığın hiç sönmemesi dileğiyle tümMusevi dostlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.


Yılbaşı gecesi oteller dolu

Yılbaşına sayılı günler kala birçok tatilmerkezinde oteller doldu. Yeni yılı İstanbul’da karşılayacaklar için ise İstanbul Boğazı’ndaki otellerde yer kalmadı. Birçok otelde 30 Aralık Cuma’dan, 2Ocak Pazartesi gününe kadar 3 gecelik özel programlar oluşturulurken, yeni yıl gecesi için ücretler kişi başı bin TL’den 100 bin TL’ye kadar çıkıyor. Hem yılbaşı gecesinin hemde tüm yılın yorgunluğunu atmak isteyenler ise SPA otellerine ilgi gösteriyor.

Yeni Şafak 27 Aralık Salı
Türkiye Gazetesi 27 Aralık Salı

Yeni Akit 27 Aralık Salı

Akşam 27 Aralık Salı

Karar 27 Aralık Salı

Diriliş Postası 27 Aralık Salı

Milat

Cumhuriyet 27 Aralık Salı

Yenisöz 27 Aralık Salı

Yeni Asya 27 Aralık Salı

BirGün 27 Aralık Salı

Aydınlık

Doğruhaber

Günboyu 27 Aralık Salı

DokuzSütun 27 Aralık Salı

Sonsöz 27 Aralık Salı

Sözcü 27 Aralık Salı

Anayurt 27 Aralık Salı

Yeni Mesaj 27 Aralık Salı

Yeniçağ 27 Aralık Salı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.