27 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri

27 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri
Televizyon ekranlarında en çok izlenen diziyi öğrenmek istiyor musunuz? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reyting sonuçları itibariyle hangisi birinci oldu sorusunun cevabı haberimizde. İşte 27 Kasım Salı reytingleri...

27 Kasım Salı reyting sonuçları bu sayfada. Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler günün en çok izlenen yapımları olmayı hemen hemen başarıyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin en çok tercih ettiği tür olan dizi dünyasında dün de kıyasıya bir mücadele vardı. Salı günlerinin zirve adayları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın birinci olabilmek için yarıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27 Kasım Salı reyting sonuçları sıralamasında oldukça iddialı. Ekranlara gelen son bölümde yine nefesler tutuldu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır. Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.

Kadın 27 Kasım Salı reyting sonuçları listesi için zirvedeki en güçlü adaylardan birisi. EDHO'yu tahtından indiren ve uzun süredir her hafta birincilik elde eden dizinin son bölümünde; Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.

KÜBRA BUDAK

Ufak Tefek Cinayetler 27 Kasım Salı reyting sonuçları basamaklarını her geçen gün biraz daha aşağı inen dizinin son bölümü dün yayınlandı. Güçlü kadrosu ve oyuncu kalitesine rağmen istediği sonuçları elde edemeyen dizi geçen sezon fırtına gibi girdiği reyting listesinde son olarak ilk 10'a dahi giremedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Merve geri dönüyor! Ama onu kimsenin bulamayacağı, çok sürprizli bir yere yerleşiyor. Artık Merve'yle Kerim'in hiç kimseye söylemedikleri başka bir sırları daha var. Ve bu yüzden de birbirlerine her zamankinden çok daha yakınlar! Şebnem Aksak, Sarmaşık'a hızlı bir giriş yapıyor ve ortalığı bir anda karıştırıp dengeleri alt üst ediyor. Merve ve Serhan hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini velayet savaşının ortasında buluyor. Bakalım bu vahşi savaşın kazananı kim olacak? Serhan, Oya'yı tehdit eden Kerim'in gözünün yaşına bakmıyor ve ondan çok fena bir intikam alıyor. 

fadime kara nerede

27 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 27 Kasım 2018 Salı reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

fadime kara


TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

AYKUT ŞAHİN NEREDE MÜGE ANLI

Sıralama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.