28 Aralık 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri

28 Aralık 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi Final, Yaparsın Aşkım, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabetten kim birinci çıktı? işte 14 Aralık Cuma Reyting Sonuçları

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir akşamı daha geride bıraktık. Birbirinden iddialı kanal ve yapımların yarıştığı cuma gününde kimin birinciliği elde ettiği konusunda çeşitlik tahminler yapılıyor. Ayrıca internet üzerinde de 28 Aralık reyting sonuçları araştırılarak sonuç bulmak isteniyor. Dün gündüz ve akşam kuşağında birbirinden değerli ve zirve adayı yapım ekranlarımıza konuk oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi Final, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Kızım arasından hangisi birinciliği elde etti?  '28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 28 Aralık 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 28 Aralık 2018 Cuma günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

yemekteyiz 28 aralık final kim birinci oldu

soner pekdemir

soner pekdemir video

yemekteyiz soner pekdemir diskalifiye mi oldu

soner pekdemir

soner pekdemir fotoğrafları

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir - Hatice Beyza Bulut

hatice beyza bulut kimdir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 28 Aralık reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

müge anlı kimdir?

Arka Sokaklar 28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Nizam, Hakan’ın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir. Aylin parayı kendisi götürmek ister. Ekiptekiler mecburen razı gelir. Aylin tarif edilen şekilde tekneye biner. Ekiptekiler de müşteri gibi gözlem halindedir. Aylin haber getiren çaycı kılığındaki adamla birlikte denize atlar. Artık Aylin’e ulaşmak daha da zorlaşacaktır. Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryem’i evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne oldu? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylan’la karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır. Olay yerine Ekrem Karaca da gelir. Mesut’un eski istihbarattan tanıdığı biridir. Mesut’la birbirlerinden hoşlanmazlar. Kasada çalınan evrakta eski istihbaratçılar ve ailelerinin isimleri yazmaktadır. Mesut’un ve yakınlarının başı büyük derttedir.

müge anlı mehmet uygur

serpil toka müge anlı

mehmet uygur müge anlı

mehmet uygur cesedi bulundu mu

EDANUR GÜRBÜZ
 

EDANUR gürbüz müge anlı

haydar sırça

murat demir müge anlı

 

nazmiye yayla
 

meral polat nerede


Gülperi 28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder. Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

Şahin Tepesi 28 Aralık 2018 Cuma Final reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Mete'nin Tuna'ya rağmen attığı büyük adım köşkteki bütün dengeleri değiştirir. Deniz ve Mete'nin ilişkisinden çok Tuna'nın bu birlikteliğe karşı çıkmadığını gören Demir ve Efe bir şekilde buna ikna olurken Ceylan'ın ablasına olan tutumu diğerlerinden farklı olur. Deniz'in çaresizliği ve teslimiyeti Tuna'yı farklı arayışların içine sürükler. Bütün bunların karşısında bir de Demir'in boşanma kararından vazgeçmeyişi Tuna'yı çılgına çevirir. Tuna için bunun tek sorumlusu Melek'tir. Şirkette düzenlenen yeni yıl partisi ve sonrasında yaşanacak güzel anlar Efe ve Verda için aşka teslimiyet olacaktır. Ailelerinin yaşadığı kaoslara ve sıkıntılara rağmen duygularının peşinden giden iki sevgili için zaman artık aşkın zamanıdır. Deniz'in Mete ile birlikteliğini bir türlü kabullenemeyen Cem'in bu olayı çözüme kavuşturup Deniz'i kurtarma çabası onun cinayetle ilgili gerçekleri öğrenmesine sebep olur. Mete'nin durmak bilmeyen tehditleri ile karşı karşıya gelen Tuna bu duruma son vermek için harekete geçerken Cem'den habersizdir. Tuna, Mete'ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda'yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyin su yüzüne çıkmasına sebep olacaktır.


28 Aralık Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve Şahin Tepesi Reytingleri


Dün yayınlanan diziler arasından 28 Aralık Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Şahin Tepesi Final, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte tahminler
Arka Sokaklar
Gülperi
İstanbullu Gelin
Şahin Tepesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.