28 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi

28 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi
Televizyon ekranlarına damga vuran yapımlar belirlendi. Birbirinden iddialı dizilerin yer aldığı akşamda Arka Sokaklar, Gülperi ve Aşk ve Mavi dizileri ön plandaydı. Peki en çok hangisi izlendi ve birinci oldu? İşte 28 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçlar

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri tek tek yeni sezon bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Pazartesiden sonra bu kadar çok dizinin zirve mücadelesi verecek olması gerçekten harika. İzleyicileri zorlayan konu ise hangi kanalı ve diziyi seçecekleri. Kumanda ellerinde bir diziden diğerine geçen seyirci sayısı da çok fazla. Dün akşam ekranlarımızda yer alan yapımları ele almaya başladığımızda Arka Sokaklar yine en büyük adaylardan birisi. Rıza Baba'nın ekibinde sular durulmuyor. Son olarak Selin'in durumu herkesi paramparça etmişti. Bu gelişmeler ışığında devam eden dizinin son bölümü soluksuz izlendi. Gülperi yeni başladığı reyting mücadelesinde bir kez daha üst sıraları hedefliyor. ATV'nin kozu Aşk ve Mavi de geçen sezonki performansının ardından en kuvvetli adaylardan birisi. İstanbullu Gelin'in başarısı giderek artmaya devam ediyor. TRT'de de Abdülhamid Payitaht geri döndü. FOX ise Ayla'yı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha izlenen film yine ilgi odağı oldu. Reyting sonuçları hakkındaki tüm bilgileri sizler için değerlendirdik.

sedanur güzel

Akşam kuşağında durum böyleydi. Şimdi ise gündüz vaktindeki programlara geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine kıyamet koptu. Hasan Kalkan'ın ölü olup olmadığı ve yaşıyorsa nerede bulunduğu tartışılırken Esra Yılmaz'ın baş şüpheli olarak değerlendirilmesi ülke gündemine oturdu. Müge Anlı'nın da ailedeki birçok bireyin şüpheli sıfatıyla değerlendirilmesine tepki gösterip; 'Konuştuğumuz şeylere bakın. 95 yaşındaki adamla ilgili en şüpheli isimler kendi ailesi' ifadelerini kullandığını hatırlıyoruz. Müge Anlı ile Tatlı Sert her güne damga vuruyor ve prime time kuşağındaki pek çok diziyi de geride bırakıyor.


Arka Sokaklar son bölüm özeti


Selin tayin konusu ile ilgili arada kalmıştır. Mesut ise, bu konu ile ilgili Selin’e tavır almıştır. Fakat, tayin konusu hakkında Mesut’un bilmedikleri vardır. Mesut gerçekleri öğrenince ortalık bir anda karışır. Lütfiye, oğlu Oğuz’la yaşamaktadır. Oğuz, uyuşturucu bağımlısıdır. Aldığı maddenin etkisiyle annesine şiddet uygulamaktadır. Ekip şikayet üzerine eve gelir. Durumu öğrenince Oğuz’un peşine düşer. Oğuz bağımlıların yanında ölmek üzereyken bulunur. Hastaneye kaldırılır ve sonrasında taburcu edilir. Rıza Baba annesine Oğuz’u tedavi ettirmesini söyler. Ama Lütfiye, Arda’nın başını belaya sokacak bambaşka bir işe kalkışır.


İstanbullu Gelin son bölüm özet


Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır. Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır. Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.


Gülperi son bölüm özet


 Yakup’un teklifi karşısında şok olan Gülperi, kızının ve kendi özgürlüğünün arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Yakup artık Gülperi’yi kıskıvrak köşeye sıkıştırdığına ve torunlarını sonsuza kadar yanına alacağına emindir. Gülperi ise kızından vazgeçmemeye en az Yakup kadar kararlıdır, bu uğurda her türlü bedeli ödemeye de hazırdır. Gülperi’nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan’a gelir. Ve Yakup’un Gülperi’yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir. Can annesine yavaş yavaş yaklaşırken Bedriye ise Ali’nin kendisine yaptıklarından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Gülperi çocukları yanında olsa bile onlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu artık iyice anlamıştır. Ancak bu yolda onu bekleyen zorluklara bir yenisi eklenir; hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir.


Aşk ve Mavi son bölüm özet


Cemal, Yüksel'in yaptığı son hamleden sonra çaresizce kadına teslim olmuştur. Bundan sonra ailesinin başına gelecek her türlü kötülüğün planlayıcısı Cemal olacaktır. Elmas, öğrendiği bilgiyle Safiye'yi parmağında oynatmaya başlamıştır. Safiye kadının her dediğini yapmaktadır. Konak ahalisi Safiye'deki bu değişimi hayretle izlerken Safiye, Elmas'ın beklemediği bir hamle yapar. Yüksel, Göreçkiler'den alacağı intikamı düşünürken bir yandan da Ali'yi de elde etme planları yapmaktadır. Mavi'nin müzayedede Ali için almak istediği bir yüzük Yüksel için bulunmaz bir fırsat olur. Hazırladığı tuzak Mavi ve Ali arasında bir gerilime yol açar.


hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

haydar sırça müge anlı ile tatlı sert


28 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları - Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi


Birbirinden iddialı dizilerin, filmlerin ve programların ekranlara geldiği 28 Eylül Cuma akşamında reyting sonuçları merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor.

Tahminlerimiz şu şekildedir;
1) Arka Sokaklar
2) Gülperi
3) İstanbullu Gelin
4) Aşk ve Mavi
5) Müge Anlı ile Tatlı Sert
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum