28 Şubat Cuma Yemekteyiz kim birinci oldu? Kim 10 bin lira kazandı

28 Şubat Cuma Yemekteyiz kim birinci oldu? Kim 10 bin lira kazandı
Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla bir final bölümüne daha gelen Yemekteyiz'de alınan her puan büyük önem taşıyor. Yarışmacılar hafta boyunca performanslarını sergilediler ve bugün Betül Kaya hanım hünerlerini sergileyecek. Ardından da 10 bin lira heyecanı için geri sayım başlayacak. Peki 28 Şubat Cuma Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? 10 bin lira kazanan yarışmacı haberimizde.

TV8'nin sevilen yarışması Yemekteyiz bir haftayı daha tamamlıyor. Betük Hanım'ın performansını sergilemesinin ardından sonuçlar açıklanacak ve birinci 10 bin lirayı kazanacak. Peki 28 Şubat Cuma Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte 10 bin liranın sahibi.. TV8'in eğlenceli yemek yarışması Yemekteyiz'de bir hafta sonuna daha geldik. Gönül Hanım ile başlayan heyecan Cennet Hocamuradova, Levent Sürücü ve Cemile Acar ile devam etmişti. Bugün ise sıra Betül Kaya'da. Kendisine verilen sürede yemeklerini tamamlamak ve rakiplerinin yanısıra Seda Sayan'dan da iyi puanlar almak isteyen Betül Hanım haftanın kaderini belirleyecek performansa imza atacak. İzleyiciler de dört günlük maratonun ardından bugün Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? 28 Şubat Cuma puan durumunu merak ediyor. Detayları sizler için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Zorlu günlerde birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Yemekteyiz yarışmasının kazananı açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 








 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.