29 Aralık Perşembe Gazete Manşetleri ile Gazete Oku! Gazete Keyfi 1

29 Aralık Perşembe Gazete Manşetleri ile Gazete Oku! Gazete Keyfi 1
29 Aralık 2022 Perşembe gazete oku. Gazetelerin 1. sayfalarında bugün hangi haberler ve manşetler var? 29 Aralık Gazete Keyfi yaparak gazete oku.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 29 Aralık 2022 Perşembe gününün 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


damga gazetesi 29 aralık 2022

DAMGA'da bugün neler var?

Gök kubbeyi başınıza yıkarız

İBB Başkanı Ekremİmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı terör soruşturması hakkında sert ifadeler kullandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştiren İmamoğlu, “Eğer savcılığa sunulan raporda eski başkan Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi ve onların yöneticileri hakkında da işlemtalep edilmişse bir lafım yok. Unutmayın, altını tekrar çiziyorum. O raporda sadece İmamoğlu ve onun yöneticileri suçlanırsa gök kubbeyi başınıza yıkarız” ifadesini kullandı.

Kul hakkı yiyorlar!

Karayolu Taşımacılık Emekçileri Sendikası (KATAŞ-SEN), İBB’nin Saraçhane’deki binası önünde eylemyaptı. Sendika Başkanı Şahin Başaraner, “Şoförün dinlenme yeri, tuvaleti yok. Kul hakkı yiyorsunuz” dedi.


Bu millet yapar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre veKültür Merkezi'nde TÜBİTAKve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, “Dünya bizim insansız hava araçlarındaki başarımızı manşetlere taşıyor, bu millet yaparmı yapar” dedi. “Ülkemizde bir kesim arkasına önüne bakmadan her konuyu istismar etmekte sınır tanımıyor” diyen Erdoğan, “Bunlardan biri de beyin göçü meselesidir. Hayata geçirdiğimiz projelerle beyin göçünü tersine çeviriyoruz" ifadelerini kullandı.


Saygısızlık yapıldı bana!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile önceki gün gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasının ardından CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan sorunun ele alındığını söyledi. Saraçhane'de düzenlenen miting hakkında konuşan Akşener, “Benim gidişim orada muhalefet olarak birlik, beraberlik göstermek içindi. Saygısızlık yapıldı bana” dedi.

Sözcü Yeni Mesaj Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiSonsöz Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiDoğruhaber Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiMilat Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiBirgün Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiYeni Şafak Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiAkşam Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiKarar Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü ManşetiYenisöz Gazetesi 29 Aralık 2022, Perşembe Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.