29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Yasak Elma reytingleri

29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Yasak Elma reytingleri
Televizyonlarda dün en çok izlenen diziler belli oldu. Bir kez daha Söz, Çukur ve Yasak Elma reytingleri araştırılıyor. Peki dün kim birinci oldu? İşte 29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları...

29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları açıklandı mı? Pazartesi günleri yaşanan kıyasıya reyting mücadelesi dün de heyecan fırtınasını beraberinde getirdi. Dizilerin yepyeni bölümleri televizyonlarda evlerimize konuk oldu ve çok sayıda kişi tarafından izlendi. Şimdi ise karne zamanı. Yani reytingleri öğrenmenin vakti. Dün en çok izlenen diziler arasında bulunan Çukur, Söz, Yasak Elma ve Can Kırıkları arasındaki rekabetin yanısıra ana haber bültenleri de gündemi belirleyici noktalarla izleyicilerin karşısına çıktı. Ayrıca gündüz kuşağında da Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nazmiye Oruçoğlu'nun DNA testi sonucunda öldürüldüğünün açıklanması tüm dikkatleri Müge Anlı'ya çevirdi. Bilindiği üzere 50. gününde gayrimenkul zengini kadına ait olduğu iddia edilen bir ceset bulunmuştu. Hurda bir minibüste bulunan kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu olduğunun duyurulması sonrası herkes şoke oldu. Gelelim Çukur ve Söz arasındaki düelloya. İki dizinin birincilik için verdiği mücadelede yeni bir perde açıldı. İki yapımın da hayranları sıkı bir şekilde reytinglerde kendi dizilerini ön plana çıkarmak için çabalıyor. Sosyal medyada gündem oluşturulup Twitter'da trend topic listesine giriliyor. Günün en çok aranan kelimeleri Söz reyting sonuçları ve Çukur reyting sonuçları olacak gibi görünüyor. Ayrıca Yasak Elma reyting sonuçları da günün en çok merak edilen terimlerinden birisi. Detaylarla birlikte güne ait tüm tahminler haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 29 Ekim 2018 sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 29 Ekim 2018'de en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV8 reyting sonuçları nasıl? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...


nazmiye oruçoğlu öldürüldü

Söz 29 Ekim Pazartesi neler yaşandı?
Tim bir yandan Nisan’ın planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem, saldırıyı düzenleyen teröristlerin adım adım takibini yaptığında şok edici bir gerçekle yüzleşecektir: Bir bombalı eylemci daha vardır ve şu an şehirde bilinmeyen bir noktadadır. Tim, Bakan’ın yaralıları ziyaret edeceği hastanede gerekli güvenlik önlemlerini destek kuvvetlerle birlikte sağlamıştır. Ama izini kaybettirmeyi başaran canlı bomba eylemcisinin burunlarının dibinde olduğundan haberleri yoktur. Başsavcı’ya bilgi vermek için aynı hastaneye gelen Derya canlı bomba eylemcisi ile burun buruna gelir. Derya, hem hastanedeki yaralıların hem devlet yetkililerinin hem de Tim’in hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda etmekten çekinmeyecektir. Yavuz, ülkeye kaçak giriş yaban yabancı bir istihbarat görevlisinin peşine düşer. Bu yabancı istihbarat görevlisi canlı bomba eylemlerini organize eden kişidir. Ülkeden çıkmadan yakalamak için çok kısa bir zamanı vardır. Fakat bu operasyon onu deşifre edecek bazı görüntülerin Derya’ya ulaşmasına yol açar. Yavuz o görüntüleri Derya izlemeden yok etmek zorundadır. Yavuz’un yakaladığı yabancı istihbarat görevlisinin sorgusunda örgüt ve Nisan arasındaki önemli bir silah alışverişinin bilgilerine ulaşan Tim operasyon için harekete geçer. Bu zorlu operasyon için Karabatak, Eylem ve Keşanlı gizli görev için kılık değiştirmek zorunda kalır.

söz reyting sonuçları

Çukur 29 Ekim Pazartesi neler yaşandı?
Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

çukur

Reyting nedir?
Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

Reyting oranları nasıl hesaplanır ?
Reyting oranları belirlenen deneklerin televizyonlarına bağlanan peoplemeter adı verilen cihazlar aracılığı ile belirlenir. Bu cihazlar deneğin saat kaçta hangi kanalı izlediğini ne kadar süre ile izlediğini ortaya koyar ve tüm televizyonlara ve programlara bir yüzde ve puan verir. Buna göre bir sıralama yapılır.

Total adı verilen puantaj ve sıralamada tüm deneklerin değerlendirmeleri göz önünde bulundurulurken AB adı verilen sıralamada ise gelir seviyesi ve eğitim seviyesi diğer deneklere nazaran daha yüksek olan grubun sıralamasıdır.

Reyting denekleri nasıl seçiliyor
Reyting denekleri şirketlerin aldığı başvurular arasından seçiliyor. Denekler evlerinde televizyonlarını açtığı cihaz kayda giriyor ve hangi kanal izleniyorsa onun reytingi artmaya başlıyor.

Denekler bunu genellikle ücret yerine "hediye" karşılığı yaparlar. Hediyelerin televizyon olması ve aileyi zenginleştirecek düzeyde olması yasaktır. Tost makinesi, meyva sıkacağı gibi ufak ürünler hediye edilebilir.

29 ekim pazartesi reyting sonuçları

 


29 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 29 Ekim Pazartesi reyting sonuçları birincisi belli oldu. Söz, Çukur, Can Kırıkları ve Yasak Elma reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği reyting sonuçları bu sayfa üzerinden okunabilmektedir. Tüm listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte ekibimizin tahmini
Çukur
Söz
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.