29 Mart 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

29 Mart 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Yaşamınıza dair alacağınız kararlarda etkili olabilecek günlük burç yorumları haberimizde yer alıyor. Hayatınıza yön vermek, yeni başlangıçlara imza atmak ve daha iyi ilişkiler kurmayı hedefliyorsanız 29 Mart 2020 Pazar günlük Burç Yorumları ile karşınızdayız.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Mart 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 29 Mart 2020 Pazar günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

29 Mart 2020 Pazar Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Burç yorumları alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.4 Ocak'ta dünyaya gelen insanlar hangi burç oluyor? 29 Mart 2020 Pazar günlük burç yorumları... Kova burcuna mensup olan kişilerin ortak özellikleri neler? Kova burcunun uğurlu günü hangisi? Kova burcunun ortak özellikleri nelerdir? Kova burcundan olan ünlüler hangileri? Kova burcunun diğer burçlarla uyumu nasıldır? Kova burcu erkeğinin/kadının özellikleri neler? 4 Ocak burç yorumları ve burçlara dair her şey haberimizde...

Günlük burç yorumunuz Gazete Damga'da! Burç yorumları sabah saatlerinde okunarak güne iyi başlamak amaçlanır. Bu doğrultuda hazırladığımız haberimizde burcunuza ait günlük tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Google ve diğer arama motorlarında en çok yapılan aramalardan biri olan Günlük Burç Yorumları Gazete Damgal'da da yer almaktadır. İşte 29 Mart 2020 Pazar Günlük Burç yorumları...

29 Mart 2020 Pazar Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

 

29 Mart 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Yaratıcılığınız ile insanları etkilemeye devam ediyorsunuz. Siz farkında olmasanız da herkes size gıpta ederek bakıyor. Kendinize güvenmeyi öğrenin artık. Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz. Maddi olarak işler yoluna girmeye başladı. Beklediğiniz paralar kısa zamanda gelecek.

BOĞA BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün duygularınız saklamak istemiyorsunuz. Hatta duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Ama dikkat, kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bu partnerinle aranıza kara kedi sokabilir. İş hayatınızda ise olumlu sürprizler yaşayacaksınız. Yeni tekliflere hazırlıklı olun Ama bu aralar parasal konularda biraz elinizi sıkmanız gerekecek.

İKİZLER BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Her şey üst üste ve özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, bilinçaltınız sizi yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Aşk kapıyı her an çalabilir. Kapının önüne yığdıklarınızı kaldırın artık. Bu arada bahar geldi, sağlığınıza dikkat.

YENGEÇ BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün sinirlerinize hakim olmalısınız. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız temkinli hareket etmeli ve her şeye evet demekten vazgeçmelisiniz. İşinize olan saygınız ve bağlılığınız, arkadaşlarınız ve yöneticileriniz arasında sizi kararlı, itibarlı yapıyor. Ancak artık işin maddi yönünü de düşünme zamanı geldi.

ASLAN BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Kaygılanmanızı gerektirecek bir durum yok. İş yerinde her şey yoluna giriyor. Ancak evde işler biraz karışık. Bugün aile içinde iletişim problemleri gündeme gelebilir ve bazı konular yorum yapmanızı gerektirebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Sırt ve boyun ağrılarınız yine gündeme geldi, bahara aldanmayın.

BAŞAK BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızda beklentileriniz karşılığını bulacak. Yeni teklifler gündemde. Her şey yoluna girmişken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Partneriniz bugün bu sizinle dertleşmek isteyebilir.

TERAZİ BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün maddi konularda önemli gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili hareketlilik var. Aceleci davranmayın, gelişmeleri bekleyin. Aşk hayatınızda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmayın çünkü çevrenizdekiler bu tutumunuzdan sıkılmaya başladı. Sağlığınız aşırı yorgunluklara tepki veriyor. Yoğun tempoya ve strese bir son vermeniz gerekiyor.

AKREP BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Çevrenizdekilerin ruh halinden çabuk etkileniyorsunuz. Özellikle bu sıralarda partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. İş hayatınızdaki hava olumlu esmeye devam ediyor. Ancak ödeme düzeni hala önemini koruyor.

YAY BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve bugün için planlarınız vardı. Ancak sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle partnerinizle tartışmaya girmekten kaçının. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. İşinizde her şey yolunda, bugün yine karlı bir gününüzdesiniz. Önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

OĞLAK BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizin için özel bir gün. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün ve duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Maddi konularda kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni çalışmalar yapıyorsunuz ve istikrarınızı devam ettirirseniz istediğiniz sonuca yakın zamanda ulaşacaksınız.

KOVA BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün iş de para da gündem dışında kaldı. Aileniz bu günün asıl aktörü. Onların sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

BALIK BURCU 29 Mart 2020 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş hayatınızdaki güvensizliğiniz sürüyor. Artık finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.