3 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur mu Söz mü birinci

3 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur mu Söz mü birinci
Televizyon ekranlarındaki dev düellonun galibi belli oldu. Söz ve Çukur arasındaki rekabetten hangisi zaferle çıktı ve günü lider bitirdi. İşte 3 Aralık Pazartesi reyting sonuçları.

Türkiye'nin en iddialı kanallarının kıyasıya verdiği reyting mücadelesi devam ediyor. Haftanın ilk gününde yine heyecan fırtınası koptu. Çukur ve Söz başladı, hayat durdu. Soluksuz izlenen iki dizinin yeni bölümü sonrasında yeni günün başmasıyla birlikte reyting sonuçları da merak edilerek araştırılıyor. İki yapımın da sıkı takipçileri bulunuyor ve sıralamayı öğrenmek istiyor. Çukur reyting sonuçları listesinde geçtiğimiz haftayı lider tamamlamıştı. Söz reyting sonuçları sıralamasında ise ikinci basamakta yer almıştı. Biri tahtını kaptırmamak diğeri ise liderliğe oturmak için yine sahnedeydi. Ayrıca Yasak Elma, Müge Anlı ile Tatlı Sert, FOX Ana Haber, Show Ana Haber ve Ege'nin Hamsisi gibi pek çok önemli yapımda ekranlardaki yerini aldı. 3 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimize düne dair detayları okuyabilirsiniz.

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin bu hafta yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları görücüye çıktı. İlk bölümü sonrasında dizinin nasıl bir izleyici kitlesi oluşturacağı ve reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor. Kanal D Koca Koca Yalanlar ile yürüyüşüne devam ediyor. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 3 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

Çukur son bölümde neler yaşandı?
Mahsun ve Çeto, Koçovalılara oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Bu, her ikisinin de Koçovalılara karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açacak. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzuların isteğini yerine getirecek. Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartolu’ya daha da yaklaşacaklar. Vartolu’nun bu sırrının ne zaman açığa çıkacağı merakla beklenecek. Selim, Emmi ve İdris’in takdirini toplayacak bir yardımda bulunurken, Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek.

çukur 3 aralık pazartesi

Söz son bölümde neler yaşandı?
Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır. Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır… Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar.  Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

meral polat nerede

emine çilköse

müge anlı kimdir?


3 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri - Birinci kim?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 3 Aralık 2018 Pazartesi reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarından Söz ve Çukur reyting sonuçları ile karşılaştırıldığında hangisi günü birinci tamamladı?

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.