3 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Yaparsın Aşkım

3 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Yaparsın Aşkım
Televizyon ekranlarında en çok izlenen yayınlar belli oldu. Güne damga vuran yapımlar arasında Sen Anlat Karadeniz, Yaparsın Aşkım, Çocuklar Duymasın, Müge Anlı ile Tatlı Sert, FOX Ana Haber ve SHOW Ana Haber yer alıyor. Peki en çok hangisi izlendi? İşte 3 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Gün tamamlandığında televizyon dünyası için bambaşka bir heyecan başlıyor. İnsanlar reyting sonuçları incelemek için her yolu deniyor. Kesin sonuçlar için internette sürekli araştırma yapan binlerce okuyucu için hazırladığımız haberimizde sıralamayı da elde edebilirsiniz. 3 Ekim Çarşamba reyting sonuçları da bir hayli ilgi görüyor. Çünkü iddialı yapım sayısı çok fazla ve aralarından hangisinin galip çıkacağı merak ediliyor. Bu da heyecanı beraberinde getiriyor. Dün en çok izlenen yayınlar arasında diziler, yarışmalar, ana haber bültenleri ve gündüz kuşağı programları yer aldı. Prime time kuşağında Sen Anlat Karadeniz'de yaşananlar soluksuz izlendi. ATV'nin fenomen dizisi için binlerce izleyici ekran başına kilitlendi. Aşk, ihanet, entrika ve silahlı sahnelerle adından söz ettiren dizi özellikle Trabzonlu izleyicilerin desteğini de arkasına aldı. Müzikleriyle de fenomen hale gelen dizi zirvenin en büyük adayı. Yıllardır ekranlarımıza gelen Çocuklar Duymasın'da Meltem, Haluk ve Havuç'un maceraları yine herkesi kırdı geçirdi. Kanal D'nin çarşamba günkü kozu olan dizi de ilk sıraları zorlayacak gibi görünüyor. Star TV yarışma programı ile akşamı tamamladı. Eyvah Düşüyorum'da adaylar para kazanabilmek adına yarıştı. Show TV yeni sezonu başlayana kadar Güldür Güldür Show'un tüm bölümlerini yayınlayacak gibi görünüyor. Ocak ayında yeni sezon başlanması bekleniyor. FOX bildiğiniz üzere yine Yaparsın Aşkım ile karşıladı izleyicilerini. TRT Osmanlı Subayı filmini yayınlarken TV8 de Kızım dizisiyle seyircisine duygu dolu anlar yaşattı.

müge anlı 3 ekim

Gündüz kuşağında da çok önemli bir çekişme var. Pelin Karahan, Müge Anlı, Esra Erol, Zahide Yetiş ve birçok güzel sunucunun yer aldığı programlar da ilk sıralara girebilmek adına mücadele veriyor. Özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert'in önceki gün üçüncü sırada yer alması herkesi şaşırtmıştı. Bilindiği üzere başarılı gazeteci yaptığı yayınlarla Türkiye'nin gözünü Kars'a çevirmiş, sonrasında da Trabzon'daki kayıp Hasan Kalkan için arşatırmalarını sürdürmüş ve son olarak da kayıp Cemre Korkmaz'ı aramaya başlamıştı. Ayrıca Ana haber bültenleri arasında FOX Ana Haber ve SHOW TV Ana Haber günün zirve adaylarından.

HASAN KALKAN

 

3 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz, Yaparsın Aşkım, Çocuklar Duymasın


Birbirinden iddialı dizilerin, filmlerin ve programların ekranlara geldiği 3 Ekim 2018 Çarşamba akşamında reyting sonuçları merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor.

10.30'da web sitemizde okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.