3 Ocak 2023 Salı gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

3 Ocak 2023 Salı gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
Gazete manşetleri ile güne başlamak ve gündemi takip etmek isteyenler için ulusal basının 1. sayfalarını burada bulabilirsiniz. Dünden bugüne yansıyanlar, günün getirecekleri gazete keyfi yaparak okunabiliyor. Peki, 2 Ocak 2023 Pazartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar haberimizde bulunuyor.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 3 Ocak 2023 Salı gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.

03-01-22pdfgazetesi


 

2022 yılında 334 kadın katledildi
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu 2022 yılında 334 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü, 245 kadının ise şüpheli şekilde ölü bulunduğunu açıkladı. Platform tarafından yayınlanan raporda kadın cinayetinin en çok işlendiği il İstanbul oldu. Rapora göre 154 kadın kocası tarafından öldürüldü.

Kendilerini rezil ettiler!
İBB, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Mecidiyeköy-Fulya-Yıldız kesimini hizmete açtı. Açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstan-bul’u, İBB’yi kendi şahsi mülkleri gibi gördükleri, bu şehre ne yazık ki aynı o şekilde davrandıkları için, kaybetmeyi kabullenemediler ve kabullenemiyorlar” dedi. İktidarın ken-disiyle uğraştığını ileri süren İma-moğlu, soruşturma gibi kötü işlere imza atılarak, ken-dilerini rezil ettkle-rini belirtti.

Erdoğan’ın da yanında oldum
Ocak ayı Meclisi'nde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak cezasını eleştirerek, “Sayın Erdoğan bir şiir okudu diye hapse attılar.  O da geldi Cumhur-başkanı oldu. Hapse girerken yanındaydım. Tam 25 yıl sonra Ekrem İmamoğlu, kendisine söylenen ahmak sözünü iade ettiği için ce-zalandırılıyor. Hak, hukuk, ada-let herkesin ortak paydası olmalıdır” dedi.

İstanbullular kabul etmedi!
Ocak ayı Meclis toplantısında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Başkanı Ekrem İma-moğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak cezasını eleştirdi. Çalık, “Bu ceza İstanbullunun iradesini yok saymaktır. Nitekim İstanbul-lular bu cezayı kabul etmedikle-rini, başkanlarına sahip çıktıklarını ertesi gün Saraçha-ne'ye akın ederek göstermişler-dir” ifadelerini kullandı.

Siz Büyükşehir eş başkanı mısınız!
Avcılar Belediye Meclisi'nde yeni yılın ilk Meclis toplantı-sına, İBB Başkanı Ekrem İma-moğlu'na verilen hapis cezası kararı damga vurdu. Konuya iliş-kin “Bu anti demokratik bir karar-dır, asla kabul edilemez” diyen Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye AK Parti sıralarından tepki geldi. AK Partili Hüseyin İbrahimoğlu, “Siz Avcılar Be-lediye Başkanı mısınız, İBB eş başkanı mısı-nız?” diye sordu. 

İşçiler nefes almak istiyor
DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş MESS kapsamındaki iş yerlerinde yüzde 20 ek zam talebiyle mücadele kararı alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “İşçiler nefes almak istiyor” denildi

Yeni Şafak Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiAkşam Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiKarar Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiMilat Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiBirgün Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiDoğruhaber Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiSonsöz Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiSözcü Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 3 Ocak 2023, Salı Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.