30 Ağustos sorusuna şoke eden yanıt!

30 Ağustos sorusuna şoke eden yanıt!
TRT1'in bilgi yarışması 3'te 3 Tarih'te bir soruya verilen cevap herkesi şoke etti. Yarışmaya katılan bir yarışmacı 30 Ağustos'un neden kutlandığını bilemedi.

Engin Altan Düzyatan'ın sunumuyla ekranlara gelen 3'te 3 Tarih yarışmasına katılan bir yarışmacı gündemi salladı. Her yıl 30 Ağustos'ta kutlanan Zafer Bayramı ile ilgili soru yöneltilen genç yarışmacı verdiği cevapla herkesi hayretler içinde bıraktı.

Sunucusu olduğu programda “30 Ağustos Zafer Bayramı hangi olayı anmak için kutlanan bir ulusal bayramdır?” sorusunu soran Düzyatan karşısında yarışmacının ilk tepkisi “Kaldım yani” oldu. Ünlü oyuncu soruyu bilmesi hususunda “Soruyu tekrar okursanız, aslında her şey kendi içinde açıklanıyor soruda” ifadelerini yarışmacıya yöneltti.

“Tabii ki bu soruyla ilgili bir fikrim var demeyeceğim, elbette olmalı” şeklinde karşılık verirken, yarışmacının yine de yanlış yanıt verdiği görüldü.

Yarışmacının, doğru şık “Büyük Taaruz'un sonlanması” yerine, yanlış şık olan “Cumhuriyetin ilanı”nı seçmesi dikkat çekti.+

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.