30 Aralık 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı ve O Ses Türkiye reytingleri

30 Aralık 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı ve O Ses Türkiye reytingleri
30 Aralık 2018 Pazar Reyting Sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Savaşçı, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı ve Elimi Bırakma arasından hangisi birinci oldu? İşte detaylar...

Pazar akşamlarındaki rekabet artık hafta içini aratmıyor. Birçok kaliteli dizinin yanısıra yarışmaların da yer aldığı pazar gününde birinci olabilmek artık kolay değil. Eskiden birçok dizinin tekrar yayınları pazar günleri veriliyordu. Bu durum değişti ve haftanın son günü de büyük bir heyecana sahne oluyor. İzleyiciler hangi kanalı izleyeceği konusunda kararsız kalıyor. Savaşçı, Elimi Bırakma, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber, O Ses Türkiye, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı'nın yeni bölümleriyle ekranlara geldiği akşamda liderlik yarışı da adeta ateş ediyor. Savaşçı'nın liderliği devam edecek mi yoksa Elimi Bırakma bir atak yaparak tahtı alabilecek mi? Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber'in başarısı her hafta katlanarak ilerliyor. Geçen haftayı prime time kuşağında üçüncü bitiren başarılı sunucu ve yayını bir kez daha zirveye aday. Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinin performansı sonrasında reyting heyecanı daha da arttı. Seyircilerden kanal sahiplerine kadar binlerce kişiyi ilgilendiren 30 Aralık Pazar Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

Savaşçı 30 Aralık Pazar Reyting Sonuçları - Son bölümde neler yaşandı?
Kılıç Timi ve Türk Dünyası askerleri eğitim faaliyeti sırasında saldırıya uğramışlardır. Yüzbaşı Kağan’ın uçurumdan düşmesini son anda elini yakalayarak, engellemeye çalışan İlyas’ın gücü tükenirken, teröristler de ateş çemberini daraltırlar. Saldırının sonuçları Kutalmış Paşa, Albay Kopuz, Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın askerlerini derinden sarsarken, hayalini kurdukları Türk Birliği’nin de geleceğini etkileyecektir. Bu arada Ruslara teslim edilen Karon’la ilgili gelişen beklenmedik bir durum karargahı alarma geçirir. Karon dünyada büyük yankı uyandıracak bir eylem peşindedir. Lazar ve Velid plan doğrultusunda sınır dışına çıkmaya çalışırken, Yüzbaşı Bahtiyar’ın da Azerbaycan’a gitmesi olayların seyrini değiştirecektir.

yemekteyiz 28 aralık final kim birinci oldu

soner pekdemir

soner pekdemir video

yemekteyiz soner pekdemir diskalifiye mi oldu

soner pekdemir

soner pekdemir fotoğrafları

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir - Hatice Beyza Bulut

hatice beyza bulut kimdir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

Bir Litre Gözyaşı 30 Aralık Pazar Reyting Sonuçları - Son bölümde neler yaşandı?
Annesinin Cihan ile konuşup aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande ise çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar. İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir. Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!

 

müge anlı kimdir?

Arka Sokaklar 28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Nizam, Hakan’ın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir. Aylin parayı kendisi götürmek ister. Ekiptekiler mecburen razı gelir. Aylin tarif edilen şekilde tekneye biner. Ekiptekiler de müşteri gibi gözlem halindedir. Aylin haber getiren çaycı kılığındaki adamla birlikte denize atlar. Artık Aylin’e ulaşmak daha da zorlaşacaktır. Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryem’i evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne oldu? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylan’la karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır. Olay yerine Ekrem Karaca da gelir. Mesut’un eski istihbarattan tanıdığı biridir. Mesut’la birbirlerinden hoşlanmazlar. Kasada çalınan evrakta eski istihbaratçılar ve ailelerinin isimleri yazmaktadır. Mesut’un ve yakınlarının başı büyük derttedir.

müge anlı mehmet uygur

serpil toka müge anlı

mehmet uygur müge anlı

mehmet uygur cesedi bulundu mu

EDANUR GÜRBÜZ
 

EDANUR gürbüz müge anlı

haydar sırça

murat demir müge anlı

 

nazmiye yayla
 

meral polat nerede



Elimi Bırakma 30 Aralık Pazar Reyting Sonuçları - Son Bölümde neler yaşandı?
Mine’nin ailesinin eve dönmesi sebebiyle Azra, Mine’nin yanından ayrılmak zorunda kalır. Azra başta bir otelde kalmayı düşünse de, Feride’nin ısrarlarını kıramayıp tekrar konağa yerleşir. Bunu öğrenen Sumru, onu Cenk’ten uzak tutmak için yine Mert’i kullanmaya ve Azra’yı tehdit etmeye başlar. Azra’yı Mert üzerinden tehdit eden tek kişi de Sumru değildir üstelik. Azra’nın babasının ölümüyle ilgili açtığı davayı geri çekmesini isteyen gizemli birileri de Azra’ya Mert’in fotoğraflarını göndererek, onu tehdit ederler. Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber heyecan ve umut yaratırken, Cenk’in sağduyulu yönetimi sayesinde şirketteki kötü gidişat durdurulur, hisseler satılmaya başlar. Asıl önemli mesele ise hisseleri kimin aldığıdır…

elimi bırakma

30 Aralık Pazar Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 30 Aralık Pazar reyting sonuçları birincisi belli oldu. Savaşçı, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, Elimi Bırakma, Gülbin Tosun ile FOX Ana haber reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte ekibimizin tahmini
Savaşçı
O Ses Türkiye
Elimi Bırakma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.