30 Aralık Cuma Gazete Manşetleri ile Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

30 Aralık Cuma Gazete Manşetleri ile Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
30 Aralık 2022 gazete oku. 30 Aralık 2022 Cuma gazete manşetleri DAMGA ve ulusal basında yayın yapan gazetelerin manşetleri ve 1. sayfalarını buradan okuyabilirsiniz.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 30 Aralık 2022 Cuma gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.


 

Yaktılar kızımı!

Sancaktepe’de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, eski nişanlısı 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz’ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Genç kadın direnince, Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ersöz hastanede yaşamsavaşı veriyor. Acılı anne Ayşegül Sönmez, “Kapımın önünde vurdular, yaktılar kızımı. Ben katile saldırırken kimse tutmadı” tepkisini gösterdi.


Bu mesele şahsi değil

İstanbul’da bulunan 22 farklı hemşehri derneğinin temsilcileri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, “Burası sizin eviniz, Saraçhane; İstanbul'da yaşayan 16milyon İstanbullunun evi. Bu, aslında bir şahsi mesele değildir. Bu, İstanbulluların meselesidir. Türkiye'nin meselesidir. Yani 85 milyon insanımızı ilgilendiren bir meseledir” dedi.


Sıcak güzel bir sohbetti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel BaşkanıMeral Akşener ile yaptığı baş başa görüşmeye ilişkin, “Bir kırgınlık yok. Bu görüşmeyi doğal karşılamak gerek. Son derece
olumlu geçti görüşmemiz. Sıcak güzel bir sohbetti” dedi. Altılı masanın dağılacağı yönündeki haberleri “asparagas” olarak niteleyen Kılıçdaroğlu, “Elbette farklı düşünüyoruz ama sonunda
uzlaşıyoruz” diye konuştu.

 

Güvenliğim tehlikede!

Bakırköy'de düzenlenen huzur toplantısında konuşan genç bir kadının, “Can güvenliğim tehlikede olduğu için buradayım. Arazi simsaralarına göz yuman belediye yüzünden can güvenliğim tehlikede” diye isyan etti.


Tarımın en kralı yapılır!

Büyükçekmece Belediyesi Karaaağaç Mahallesi’ndeki belediyeye ait 125 hektar alanda ektiği
ayçiçeğinden elde ettiği 8 ton ayçiçek yağını Sevgi Eli Market’ten alışveriş yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Üretirsen, yaparsan olur. Yaptık, oldu. Büyükçekmece’nin topraklarında, Türkiye’nin her toprağında tarımın en kralı yapılır” dedi.

Çocuk bile unuttular!

İstanbul Havalimanı'ndan şehir içine ulaşım hizmeti veren Havaist otobüslerinde yolcular tarafından unutulan eşyalar kayıp eşya odasında bekletiliyor. Unutulan eşyaların arasında muhabbet kuşundan, müzik aletlerine kadar onlarca ürün bulunurken, yaşanan en ilginç olay ise İstanbulHavalimanı'ndan Beylikdüzü'ne giden otobüste bir ailenin çocuğunu unutması oldu.


Sevgiliyi kontrol etmek doğru mu?

Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu, son zamanlarda trend haline gelen stalk etmek ya da diğer tabiriyle “kontrol etmek” konusunun nedenlerine değindi.Özellikle sevgiliyi kontrol etmenin doğru olup olmadığını anlatan başarılı psikolog, önemli bilgiler verdi.

Aydınlık Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiSözcü Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiDoğruhaber Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeniSöz Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiAkşam Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiKarar Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiSon Söz Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiBirgün Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeni Şafak Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü ManşetiMilat Gazetesi 30 Aralık 2022, Cuma Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.