30 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Elimi Bırakma, Masterchef Türkiye ve Yaparsın Aşkım

30 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Elimi Bırakma, Masterchef Türkiye ve Yaparsın Aşkım
Televizyon ekranlarına damga vuran yapımlar belirlendi. Birbirinden iddialı yayınlarla ekranlarımıza gelen kanallar arasından hangisinin en çok izlendiği ve birinciliği elde ettiği merak ediliyor. Dün Elimi Bırakma ve Yaparsın Aşkım ön plandaydı. Peki kim birinci oldu? İşte 30 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları

Reyting mücadelesinde haftanın son gününü geride bıraktık ve binlerce kişi sonuçlar için araştırmaya başladı bile. Her gün farklı bir heyecanın yaşandığı ve birincilerin çıktığı reyting sonuçlarında haftanın son lideri de belirlendi. Dizi oyuncularından kanal sahiplerine yapım şirketi yetkililerinden halka kadar binlerce insanın direkt ilgilendiği listenin açıklanması bekleniyor. Dün en çok konuşulan yapımlar arasında bir dizi ve iki yarışma vardı. Peki neydi bunlar? İlki Elimi Bırakma. TRT'nin pazar günlerindeki söz sahibi dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça fazla sevilen ve her hafta sevenlerini ekran başına toplayan dizi dün de zirveye aday bir performansla karşımıza çıktı. İkincisi ise Yaparsın Aşkım. İlker Ayrık'ın evli çiftlerle birlikte izleyenlere eğlenceli dakikalar sunduğu yarışma yine herkesi eğlendirdi. Haftalardır reyting sonuçlarının ilk sıralarında kendine yer bulan yarışma bakalım bu hafta kaçıncı olacak. Üçüncü de Masterchef Türkiye. Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayınlanan yarışma yemek severleri ekran başına kilitledi. 30 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları saat 10.30 itibariyle haberimizde yer alacak. Sayfamızı takip etmenizi öneririz.

Dizi ve yarışmaların yanısıra diğer kanallarda da tekrarlar göze çarptı. Show TV Gülperi'nin tekrarını yayınlarken ATV'nin tercihi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Star'ın yarışması Eyvah Düşüyorum da ilgiyle izlendi. Kanal D Beyaz Saray Düştü'yü yayınladı. Binlerce hanede gerçekleştirilen ölçümlerle oluşturulan reyting sonuçları hakkındaki tüm detaylar haberimizde olacak.

elimi bırakma
 


Elimi Bırakma reyting sonuçları - Son bölümde neler oldu?


Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir? Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir. Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir? Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir? Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Önal, yönetmenliğini Sadullah Çelen, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme alıyor. Dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan  ve Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.


30 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Elimi Bırakma, Masterchef Türkiye ve Yaparsın Aşkım


Birbirinden iddialı dizilerin, filmlerin ve programların ekranlara geldiği 30 Eylül Pazar akşamında reyting sonuçları merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.