31 Aralık Cumartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

31 Aralık Cumartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
Yılın son gününde gazeteler baskılarını yaptı ve okuyucularının karşısına çıktı. Dünden bugüne yansıyanlar ve günün gelişmelerine dair pek çok içerik basılı medyada yer alıyor. Peki, 31 Aralık Cumartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi ile 1. Sayfalar haberimizde yer alıyor.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 31 Aralık 2022 Cumartesi gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.

damga 31 aralık 2022 gazete manşetleri


DAMGA'da bugün neler var?

Önce namaz sonra kavga

Sultangazi’de cami hocasının izne çıkmasının ardından gönüllü müezzinlik yapan Ali Turan, yanlış namaz kıldırdığını iddia eden Faik Uygun ile kavga etti. Kavgada Turan, Uygun’u karnından ve göğsünden bıçakladı. Uygun, götürüldüğü hastanede tedavi altına alınırken, Ali Turan tutuklandı.


Zam farkını ödemeyin

İstanbul’da servis ücretlerine yapılan yüzde 19,95 zam kararı tartışmalara neden oldu. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Veliler farkı ödemek zorunda değil” dedi.


Bu vatana borcumuz var

Damga'ya konuşan Beylikdüzü Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Şahin, “İş kurmak zor, devam ettirmek daha zor. Makine almak için evimizi sattık. Hedefler koyduk ve çok çalıştık. Bugün dünyaca ünlü markalar için üretim yapıyoruz. Zorluklarına rağmen üretimi bırakamayız. Çünkü bu vatana, millete ve gelecek nesillere borcumuz var” dedi.


İGDAŞ'tan kestiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yapılan do-ğalgaz indirimi hakkında, “Burada yaptıkları şey, İGDAŞ'ın kendi idari paylarını yönettiği kısmın yüzde 56'sını keserek bir fiyat açıklamaları oldu. İGDAŞ olarak, İBB olarak, İstanbulluların büt-çesine bir katkı sunuluyorsa, bu bizim için sevin-diricidir. Hükümetin bir katkısı yoktur. İGDAŞ'ın payının kesilmiş hali vardır şu anda. Bütün va-tandaşlarımız bunu bilsin” dedi.


Sinan Ateş’e pusu kurdular

Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), mo-tosikletli bir kişinin silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Olay, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456'ncı Sokak'ta meydana geldi. Doç. Dr. Sinan Ateş ve yanındaki arkadaşı Sel-man Bozkurt, sokaktan motosikletle geçen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yara-landı. Kaçan motosikletli saldırganın yaka-lanması için çalışma başlatıldı.


İstanbul'a yakışacak

Bakırköy Doğan Hızlan Halk Kütüphanesi açılış töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2022 yılında bakan-lığımıza bağlı olarak hizmet veren kütüphane sayısı bin 257'ye ulaştı. Ben şimdiden eminim ki, bu eser İstanbullumuza çok yakışacak” dedi. Adına açılan kütüphanenin açılış töreninde konuşan Doğan Hızlan ise “Kitabın olduğu yerde herkes kendini bulur. Çünkü bilmediğiniz bir şey öğreniyorsunuz” diye konuştu.


Hiçbir gazeteci linç edilmesin!

İstanbul Gazeteciler Derneği işsiz meslektaş-larımızın iş bulduğu, tüm medya organla-rının daha iyi şartlarda yayın yaptığı bir yıl olmasını diliyoruz” ifadelerini(İGD) Başkanı Mehmet Mert, yeni yıl ile ilgili olarak yayınladığı mesajda, “2023 yılında, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının kısıtlanmadığı, görevini yerine getirirken hiçbir meslektaşımızın hırpalanmadığı, linç edilmediği, engellenmediği, işsiz meslektaş-larımızın iş bulduğu, tüm medya organla-rının daha iyi şartlarda yayın yaptığı bir yıl olmasını diliyo-ruz” ifadelerini kullandı.


Türel Ağyol ihraç ediliyor!

AK Partili Tuzla Belediye Meclisi üyesi Türel Ağyol, Kılıçdaroğlu ve Akşener’in Ahlatlıbel zirvesinde çekilen fotoğrafa “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz” yorumunu yapmıştı. Türel Ağyol, ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Ağyol, İYİ Parti lideri Akşener'e hitaben bir özür yayınladı. “Bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten özür dilerim” diyen Ağyol, yazdığı yoruma ilişkin ise ironi yaptığını savundu.


Yeni Şafak Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiMilat Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiKarar Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiBirgün Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiYenisöz Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiAkşam Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiSonsöz  Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiDoğruHaber Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiSözcü Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 31 Aralık 2022, Cumartesi Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.