31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri
31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Dün televizyon ekranlarında ne çok izlenen dizinin hangisi olduğunu bilmek isteyen izleyiciler için Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın, Müge Anlı ve FOX Ana Haber Bülteni reyting sonuçları haberimizde.

Ekranlarda yayınlanan programların, dizilerin, yarışmaların ve spor müsabakalarının yarıştığı sıralama reyting sonuçlarını oluşturmaktadır. Bu listeler günde binlerce kişiyi etkilemektedir. Reytingi iyi olmayan diziler veya programlar kısa sürede final yaparken iyi izlenme oranları bulunanlar ise yayın hayatına devam etmektedir. Son olarak Koca Koca Yalanlar reyting savaşında geride kaldığı için bitmek zorunda kaldı. Ufak Tefek Cinayetler için de final yapabilir söylentileri dolaşıyor. Dün televizyon izlemek isteyen seyirciler için bol alternatifli bir gün daha vardı. Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın ve jet Sosyete yepyeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Reyting mücadelesinin tavan yaptığı akşamda en çok hangisi izlendi? 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları ve yapımlara ait detaylar aşağıda...

Sen Anlat Karadeniz 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları listesinde en favori dizi konumunda bulunuyor. Uzun süredir liderliği kimseye kaptırmayan ve Diriliş Ertuğrul'a rağmen açık ara önde giden dizinin son bölümü yine nefes kesti. Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi? Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir. Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeyi başarabilecek mi?

Jet Sosyete 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları sıralamasının en kritik noktalarından birisi. Dizi yeni sezon bölümleriyle TV8 ekranlarının en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor. Yayınlanan son bölümde Özpamuk Tekstil’e gelen rutin maliye kontrolü Cengiz’in kaçak kot sattığı gençlik yıllarından kalma maliye fobisini azdırır. Maliyecinin Safiye’nin Elazığ’dan ortaokul arkadaşı çıkması olayları başka yerlere sürükler. Ozan’la İlayda arasındaki inişli çıkışlı durum Alara ve Gündüz’ün taraf olmaya başlamalarıyla kendi ilişkilerini sarsıntıya uğratır. Safiye Melike’ye doğum günü partisi düzenlemek istemektedir ve maddi imkansızlıklardan dolayı Gizem’den sürpriz yardımlar alır. Melike’nin doğum günü olduğunu öğrenen Ozan, O’na aralarını düzeltecek bir hediye alma arayışına girer. Ortak noktaları Talip olan Kumsal ve Şennur’un ilişkileri giderek yeni bir boyut kazanır.

müge anlı ile tatlı sert alperen öztürk

Çocuklar Duymasın 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları için zirve adayları arasında yer alıyor. Yılların efsane dizisinde Haluk ve Meltem arasında yine önemli olaylar gelişiyor. Son bölümde Taş Fırın Haluk’un ve Meltem’in hayatına bir anda giren, hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırmıştır. Hiç kimse Eray’ı hatırlamamaktadır ancak o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem’in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray’ı tanımadığını söylese de Eray’ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermektedir. Peki Haluk ve Meltem’in hayatına bir anda giren bu esrarengiz kişi kimdir? Bütün bunlar yetmezmiş gibi Havuç’un eski sevgilisinin ortaya çıkması işleri daha da karıştırır.

selma danışman nerede

Yaparsın Aşkım 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları akla gelen ilk yarışma programı oluyor. FOX TV'nin bol eğlenceli yarışması yayınlandığı her gün zirvede yer alıyor ve önemli izlenme oranları elde ediyor. İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programı dün de soluksuz izlendi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları içerisinde gündüz kuşağında bulunan tek program. Türkiye'yi saarsan konularla ekranlarımıza gelen başarılı gazeteci Müge Anlı akşam kuşağına da adeta kafa tutuyor. Geçen hafta 4. sırada yer alarak bu başarısını da kanıtladı.

 

31 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 31 Ekim 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın, Müge Anlı ve FOX Ana Haber Bülteni, Güldür Güldür Show ve Yaparsın Aşkım'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz (ÖZET)
FOX Ana Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.