4 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri

4 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler 4 Aralık Salı reyting sonuçları için kıyasıya rekabet içerisindeydi. Dizilerin, programların, yarışmaların ve ana haber bültenlerinin yarıştığı akşamda kazanan kim oldu? İşte 4 Aralık Salı total reyting sonuçları ve AB reyting sıralaması…

4 Aralık Salı reyting sonuçları bu sayfada. Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler günün en çok izlenen yapımları olmayı hemen hemen başarıyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin en çok tercih ettiği tür olan dizi dünyasında dün de kıyasıya bir mücadele vardı. Salı günlerinin zirve adayları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın birinci olabilmek için yarıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Aralık Salı reyting sonuçları sıralamasında oldukça iddialı. Ekranlara gelen son bölümde yine nefesler tutuldu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır. İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır. Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.

Kadın 4 Aralık Salı reyting sonuçları listesi için zirvedeki en güçlü adaylardan birisi. EDHO'yu tahtından indiren ve uzun süredir her hafta birincilik elde eden dizinin son bölümünde; Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi? Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?

birgül memiş

Ufak Tefek Cinayetler 4 Aralık Salı reyting sonuçları basamaklarını her geçen gün biraz daha aşağı inen dizinin son bölümü dün yayınlandı. Güçlü kadrosu ve oyuncu kalitesine rağmen istediği sonuçları elde edemeyen dizi geçen sezon fırtına gibi girdiği reyting listesinde son olarak ilk 10'a dahi giremedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor. 

 

meral polat nerede

4 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 4 Aralık 2018 Salı reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

emine çilköse


TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

müge anlı kimdir?

Sıralama
Kadın
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
FOX Ana Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.