4 Eylül 2018 Salı Reyting Sonuçları | Erkenci Kuş mu Çakallarla Dans mı birinci oldu?

4 Eylül 2018 Salı Reyting Sonuçları | Erkenci Kuş mu Çakallarla Dans mı birinci oldu?
Televizyon ekranlarına dün akşam damga vuran yapımlar belli oldu. Birden fazla dizi ve film birinci sırada yer alabilmek için mücadele verdi. Peki en çok hangisi izlendi? İşte detaylar...

Reyting sonuçları hakkında yapılan araştırmalarda artık sona geliniyor. Listenin sıralaması az çok belli ama kesin sonuçlar için TİAK verileri bekleniyor. Dün yayınlanan diziler arasında Erkenci Kuş ön plana çıktı. Filmlerde de Çakallarla Dans ve Çalgı Çengi İkimiz kahkaha tufanı ile karşımızdaydı. Reyting için kıyasıya yaşanan rekabette hangi kurum ve yayının birinci olduğu konusunda çeşitli yorumlar ve tahminler yapılıyor. Star TV'nin yeni dizisiyle zirve mücadelesi vermesine kesin gözle bakılıyor. Başladığı günden bu yana izleyici kitlesini her geçen an artıran Erkenci Kuş sosyal medyada da önemli bir desteğe sahip. Ayrıca Şevket Çoruh'tan İlker Ayrık'a kadar Şampiyonlar Ligi kadrosuna sahip olan Çakallarla Dans da ilk sıralarda yer alabilir. İlk filmi ile milyonların izlediği Çalgı Çengi'nin ikinci yapımı da dün izleyenleri ekran başına kilitledi. Saat 10.15 itibariyle açıklanacak olan tam sıralı listede tün detayları görüntüleyebilirsiniz. 4 Eylül 2018 Salı Reyting Sonuçları TİAK tarafından yayınlanmaktadır.
 

TOTAL ve AB reyting nedir?
Reklam verenler ürünlerinin hitap ettiği kitleye göre yayınlara reklam vermek ister. Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor.

erkenci kuş

Genel kanal sıralamaları
Bildiğiniz gibi program sıralamalarının yanı sıra kanal sıralamalarını da paylaşıyoruz ve bu kanal sıralamaları ile ilgili de sıkça sorular soruluyor. Yanlış anlaşılan bir nokta var. Bu kanal sıralamaları sadece Prime-Time sonuçlarını içermektedir. Prime-Time televizyonun en çok izlendiği saat 20.00-23.00 aralığıdır. Bir de PT1 ve PT2'den bahsediyoruz. PT1 20.00-22.00 arası kuşağıdır. Yani Prime-Time kuşağının ilk bölümüdür. 22.00 ve sonrasına ise PT2 diyoruz.

Erkenci Kuş reyting sonuçları
Dün yeni bölümüyle ekranlara gelen Erkenci Kuş bu hafta da reyting sonuçlarında iddialı. Kaçıncı olduğu merak edilen dizide bu hafta Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor. Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!  Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya! Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.