5 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar ve Gülperi düellosu

5 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar ve Gülperi düellosu
Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımları belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin ile Aşk ve Mavi'nin arasında geçen reyting yarışında kim birinci? İşte 5 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları

Haftanın son mesai günü akşamında televizyon kanalları arasında geçen reyting savaşı nefes kesti. Birden çok alternatif olması ve iddialı yapımların ekranlara gelmesi izleyicileri sevindiriyor. Dizi dünyasının ilk sıraları yer alması beklenirken ana haber bültenleri, programlar ve gündüz kuşağı yayınları arasında da kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Müge Anlı'nın dün de ortaya koyduğu tarihi yayın çok konuşuldu. Geride kalan günlerde zirveye oynayan araştırmacı gazetecinin karnesi de merak ediliyor. Akşam saatlerinde Show TV yepyeni dizisi Gülperi ile karşımıza çıktı. Bu sezona damga vuran yapımda yaşanan tüm olaylar seyircileri ekran başına kilitledi. Duygu dolu anların yaşandığı dizinin son bölümü yine zirveye aday. Star TV'nin cuma günkü kozu olmayı sürdüren başarılı dizi İstanbullu Gelin reyting sonuçları sıralamasında bir kez daha iddialı. Rıza Baba ve ekibi zorlukların üstesinden gelirken günü de birinci olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Selin Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı? sorusunun da sorulduğu bölüm adeta soluksuz izlendi. ATV Emrah'ın ayrılmasıyla büyük şok yaşatan Aşk ve Mavi ile ekranlara geldi. FOX Yaparsın Aşkım'la televizyon severleri eğlendirdi. Payitaht Abdülhamid ve Kızım da sıralamada iyi bir yer alabilmek için mücadele verdi. 5 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları merakla bekleniyor.
 

28 Eylül Cuma Reyting sonuçları nasıldı?


Geçen haftayı Arka Sokaklar lider tamamlamıştı. Özellikle Mesut ve Selin'in arasındaki ayrılık rüzgarları Rıza Baba ve ekibini zirveye taşımıştı. Kızım ikinci sırada yer alırken Gülperi ise üçüncü basamağı kapmıştı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Arka Sokaklar özet, Aşk ve Mavi, Müge Anlı ile Tatlı Sert, İstanbullu Gelin, Ayla, Spor Gündemi de sıralı şekilde günü kapatmıştı.

arka sokaklar


5 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Kızım ve Gülperi düellosu


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan reyting sonuçları listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Arka Sokaklar, Kızım ve Gülperi olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.