5 Ocak 2023 Perşembe gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

5 Ocak 2023 Perşembe gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
Gazete manşetleri ile güne başlamak ve gündemi takip etmek isteyenler için ulusal basının 1. sayfalarını burada bulabilirsiniz. Dünden bugüne yansıyanlar, günün getirecekleri gazete keyfi yaparak okunabiliyor. Peki, 5 Ocak 2023 Perşembe gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar haberimizde bulunuyor.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 5 Ocak 2023 Perşembe gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.



DAMGA'da bugün neler var?

Çok büyük bir vicdansızlık
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'terörle iltisaklı' olduklarını ileri sürdüğü kişilerin adli sicil kayıtlarının temiz çıktığını söyledi. Mevlüt Uysal döneminde işe alınanlar arasında bombalı saldırı gerçekleştirenler dahil beş terörist kaydı olduğunu belirten İmamoğlu, “O dönemde İçişleri Bakanı olarak İBB’yi neden mercek altına almadınız? Bir iltisak meselesidir almış gidiyor. Milleti sefil ettiniz, aileleri parçaladınız. Bunu kaldıramıyorum. Bu çok büyük bir vicdansızlıktır” diye konuştu.

Annenin feryadı
Sancaktepe’de eski nişanlısı Bedirhan Uysal tarafından evinin önünde öldürülen 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz son yolculuğuna uğurlandı. Törende anne Ayşegül Ersöz ayakta durmakta güçlük çekti.

Atığını getir puanını topla
Zeytinburnu Belediyesi’nin “Atığını getir, puanını topla, alışverişinde harca” sloganıyla 2 yıl önce başlattığı Atık Kazanç Geri Toplama projesinde bugüne kadar vatandaşlara, 4 milyon 240 bin TL dağıtıldı.

Bu kişileri yoldan geçerken mi aldın?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyelere yönelik terör soruşturmaları hakkındaki açıklamalarıyla ilgili "Basın toplantısında arkadaşların verdiği bilgiler çerçevesinde bir iflası görüyoruz. Bu adamları yoldan geçerken mi aldın? 'İddia ettiğiniz kişileri belediyeye almadım, bana iftira atıyorsunuz' demedi. Kıvırmak doğru değil. Değer ailesi nedir? Terör örgütü PKK dağa adam götürüyor, kardeşlerini işe sokuyor belediyelerde" ifadelerini kullandı. Soylu, İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi. 

Yeni Şafak Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiAkşam Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiKarar Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiMilat Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiYeni Söz Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiBirgün Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiDoğruhaber Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiSonsöz Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiSözcü Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 5 Ocak 2023, Perşembe Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.