6 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri

6 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler 6 Kasım Salı reyting sonuçları için kıyasıya rekabet içerisindeydi. Dizilerin, programların, yarışmaların ve ana haber bültenlerinin yarıştığı akşamda kazanan kim oldu? İşte 6 Kasım total reyting sonuçları ve AB reyting sıralaması…

6 Kasım Salı reyting sonuçları bu sayfada. Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler günün en çok izlenen yapımları olmayı hemen hemen başarıyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin en çok tercih ettiği tür olan dizi dünyasında dün de kıyasıya bir mücadele vardı. Salı günlerinin zirve adayları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın birinci olabilmek için yarıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 Kasım Salı reyting sonuçları sıralamasında oldukça iddialı. Ekranlara gelen son bölümde yine nefesler tutuldu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde 

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir.

Kadın 6 Kasım Salı reyting sonuçları listesi için zirvedeki en güçlü adaylardan birisi. EDHO'yu tahtından indiren ve uzun süredir her hafta birincilik elde eden dizinin son bölümünde; Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar.

nazmiye oruçoğlu

Ufak Tefek Cinayetler 6 Kasım Salı reyting sonuçları basamaklarını her geçen gün biraz daha aşağı inen dizinin son bölümü dün yayınlandı. Güçlü kadrosu ve oyuncu kalitesine rağmen istediği sonuçları elde edemeyen dizi geçen sezon fırtına gibi girdiği reyting listesinde son olarak ilk 10'a dahi giremedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu'nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu'yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu'nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim'le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor. 

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

6 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 6 Kasım 2018 Salı reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?


TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

Sıralama
Kadın
EDHO
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.