6 Nisan Pazartesi Esra Erol var mı yok mu? Esra Erol'da ile ilgili açıklama

6 Nisan Pazartesi Esra Erol var mı yok mu? Esra Erol'da ile ilgili açıklama
ATV'de yayınlanan bölümleriyle Türkiye gündemini sarsan Esra Erol'da programının akıbeti merakla araştırılıyor. Müge Anlı'nın programa ara vermesinin ardından güzel sunucunun ekrana çıkıp çıkmaması öğrenilmek isteniyor. Peki Esra Erol var mı yok mu? Esra Erol'da ile ilgili açıklama güzel sunucudan geldi. İşte detaylar.

Kayıp, cinayet, hırsızlık, kavuşma ve daha birçok konuyla Türkiye'nin karşısına çıkan ve başarılarıyla izleyicilerinden tam not alan Esra Erol'da bugün ATV yayın akışı içerisinde yer aldı ancak 'yeni bölüm' ibaresi yoktu. Bu gelişmenin ardından izleyiciler de programın durumunu merak ederek araştırmaya başladı. Sabah saatlerinde Müge Anlı ile Tatlı Sert'in özel bölümleri ile gelmesi "6 Nisan Pazartesi Esra Erol'da var mı yok mu?" sorusunu da gündeme getirdi. İşte detaylar...

6 Nisan Pazartesi Esra Erol var mı yok mu? 
Sabahtan bu yana birçok program ve yarışma yeni bölümleri ile yayınlanmadı. Kanal D'de 2. Sayfa, SHOW TV'de Kuaförüm Sensin ekranlarda değildi. Doya Doya Moda'nın da saati 15:30'a kaydırıldı. Gözler Esra Erol'da programına çevrildi. Güzel sunucu paylaştığı hikaye ile canlı yayın yapacaklarını açıkladı.

esra erol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum