7 Aralık 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri

7 Aralık 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabetten kim birinci çıktı? işte 7 Aralık Cuma Reyting Sonuçları

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir akşamı daha geride bıraktık. Birbirinden iddialı kanal ve yapımların yarıştığı cuma gününde kimin birinciliği elde ettiği konusunda çeşitlik tahminler yapılıyor. Ayrıca internet üzerinde de 7 Aralık reyting sonuçları araştırılarak sonuç bulmak isteniyor. Dün gündüz ve akşam kuşağında birbirinden değerli ve zirve adayı yapım ekranlarımıza konuk oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Kızım arasından hangisi birinciliği elde etti?  '7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 7 Aralık 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 7 Aralık 2018 Cuma günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

birgül memiş dna testi sonucu

meral polat nerede

Arka Sokaklar uzun süredir elde ettiği birinciliği geçen hafta da devam ettirmiş ve birinci olmuştu. Rıza Baba'ya kurulan kumpas bir derece atlatılmış ve ev hapsi alınmıştı. En azından Rıza Baba içeride değildi. Ancak Zeyno'ya yine ulaşılamadı. Dün de yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlarımıza gelen fenomen dizi için kaçıncı olduğu öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar reytingleri de haberimizde bulunuyor.

MERAL POLAT MÜGE ANLI

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 7 Aralık reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

fadime kara nerede

Arka Sokaklar 7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Pınar kızının bulunamamasına daha fazla dayanamaz ve bir viyadüğe çıkarak intihar etmeye kalkışır. Ali, karısının yaşadığı duruma çok üzülür ve kızını kurtaramadığı için kendisini suçlamaktadır. Ekip Derman’ın adamlarından, bir adres bulmuştur; ancak adres tuzaktır. Etrafta snipperlar beklemektedir. Ekip sağ salim çıkabilecek midir? Rıza mahkemeye çıkacaktır ve Altan’ın vereceği ifade çok önemlidir. Altan Rıza’nın aleyhine ifade vereceğini ve böylece ekiptekilerden ve Rıza’dan intikamını alacağını düşünmektedir. Mahkeme günü gelmiştir ve herkes hakimin vereceği karara kilitlenmiştir. Beklenmedik bir gelişme mahkemenin tüm seyrini değiştirmek üzeredir.

fadime kara

Gülperi 7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Gülperi büyük bir çabanın sonucunda Can’a kavuşur ancak oğlunun duymadığı gerçeğiyle yıkılır. Can kendisine uygulanacak tedavi sayesinde sağlığına kavuşabilecektir ancak bu parayı sağlamak Gülperi için imkânsızdır. Artemis Kadir ve Şeyma’nın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasan’ın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırır. Kadir ise Şeyma’nın yaptığı hamleleri öngörmeye çalışır ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndedir. Kadir’in temsil ettiği Gülperi ve Şeyma’nın temsil ettiği Yakup çocuklar için yeniden karşı karşıyadır. Hâkimin kararını etkilemek için iki taraf da ellerindeki bütün bilgileri ortaya döker. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir.

istanbullu gelin 7 Aralık 2018 cuma reyting sonuçları

İstanbullu Gelin 7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

Şahin Tepesi 7 Aralık cuma reyting sonuçları

Şahin Tepesi 7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?Mete'nin tehdidiyle O'nun gerçek yüzünü gören Deniz, yeni bir yükün altına girmiştir. Cem yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Melek'e Nilüfer'den gelecek destek onu tekrar motive eder. Tuna'nın, bu desteğin asıl kaynağını öğrenmesiyle yaptığı hamle, Melek'in yine zor anlar yaşamasına neden olur. Melek'in babasının eski kitapları arasında bulduğu bilgi, yeni bir umut kapısı açacaktır. Ezgi'nin intihar teşebbüsünden sonra Efe kendini suçlu hissetmektedir ama Tuna'nın öne süreceği koz, Ezgi'yi Efe'den uzaklaştırır. Bu konuda rahatlayan Tuna, diğer taraftan birbirlerine yakınlaşmaya başlayan Efe ve Verda'dan henüz haberdar değildir. Annesine kendisini affettirmeye çalışan Cem, Ayça'dan gelecek haberle yeniden dağılır. Cem'in yardımına sırdaşı Deniz yetişir. Mete'nin baskılarıyla darmadağın olan Deniz ise ona yardım edebilecek kişinin Cem olduğunu düşünür. Deniz ve Cem'in Mete'ye oynayacağı oyun daha büyük bir tehlikenin habercisi olacaktır.


7 Aralık Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve Şahin Tepesi Reytingleri


Dün yayınlanan diziler arasından 7 Aralık Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Şahin Tepesi, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte tahminler
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.