7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları - Elimi Bırakma, Savaşçı, Bir Litre Gözyaşı

7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları - Elimi Bırakma, Savaşçı, Bir Litre Gözyaşı
Televizyon dünyasında yeni haftanın ilk birincisi belirlendi. Düne damgasını vuran dizilerden Elimi Bırakma, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Nefes Nefese arasından hangisi birinci oldu? Ana haber bültenleri nasıl bir performans gösterdi? İşte 7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları

Binlerce hanede gerçekleştirilen ölçümler sonrasında belirlenen reyting sonuçlarında haftanın ilk günü büyük bir heyecanla bekleniyor. Birbirinden önemli yapımların yer aldığı akşamın ardından en çok izlenen dizi, yarışma, program veya ana haber bülteni merak ediliyor. İzleyiciler günün ilk anlarından itibaren sürekli olarak 7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları yazarak bilgi edinmeye çalışıyor. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Elimi Bırakma TRT ekranlarında bir kez daha izleyicileriyle buluştu. Nefes kesen son bölümüyle herkesi ekran başına toplayan dizi geçen haftayı lider tamamlamış ve çıtayı daha da yukarı çekmişti. Bu hafta ilk bölümüyle yayınlanan Bir Litre Gözyaşı da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Vatanım Sensin Hilal karakteriyle hafızalara kazınan Miray Daner'in rol aldığı dizinin duygu dolu anlarla seyirciyi etkilemesi ve pazar akşamına damga vurması konusunda fikirler mevcut. ATV'nin haftanın son günündeki kozu olan Ağlama Anne de ekranlara gelen bir başka diziydi. Pazar günlerine verilen dram dolu yapımlar izleyicilerin göz yaşı dökmesine sebep oluyor. Savaşçı FOX'un en önemli yapımlarından ve yeni sezonun ilk bölümüyle yayınlandı. Sevenleri tarafından sabırsızlıkla beklenen dizi adını zirveye yazdırabilir. Ayrıca Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber ve Show Ana Haber de akşamı birinci tamamlamak için mücadele verdi. 7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları haberimizde olacak.

CEMRE KORKMAZ





bir litre gözyaşı

Bir Litre Gözyaşı - 7 Ekim Reyting Sonuçları


Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.
Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen'in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

ağlama anne

Ağlama Anne - 7 Ekim Reyting Sonuçları


Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep'e tüm hayatını adamış, babası Hasan'ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev'in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır! Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

Elimi Bırakma - 7 Ekim Reyting Sonuçları


Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir? Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz. Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır? Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

Savaşçı - 7 Ekim Reyting Sonuçları


Kağan Bozok, General Ahmet Kutalmış’ı vurmuş ve ardından da izini kaybettirmiştir. Olayın yankıları sürerken Albay İbrahim Kopuz, artık bir suçlu olan Kağan’ı yakalamak için en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Ancak büyük bir askeri zekaya ve yeteneğe sahip olan Kağan’ı ele geçirmek isteyen çeşitli suç örgütleri de vardır. Kılıç Timi, komutanları Kağan’ı yakalama konusunda büyük bir ikilem yaşarken, Selver’i Kağan’ın suçlu olduğuna kimse inandıramaz. Oğlunun hayatından endişelenen Selver, umutla Kağan’dan bir haber bekler. Kaçak hayatına devam eden Kağan ise beklenmedik hamlesiyle Albay Kopuz ve Kılıç Timi’ni şaşkınlığa uğratır.

7 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı, Elimi Bırakma ve Bir Litre Gözyaşı


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 7 Ekim 2018 Pazar reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Savaşçı, Elimi Bırakma ve Bir Litre Gözyaşı'nın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.