7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri
Televizyon ekranlarında çarşamba günü yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Söğüt reyting sonuçları merak ediliyor. Dizinin yanısıra birçok yayın ve yapım da üst sıralar için yarıştı. Peki dün en çok izlenen program, dizi veya yarışma hangisi oldu? İşte 7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Açıklanan reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Çarşamba günlerini diğerlerinden ayıran bir nokta var. Artık rakipsiz ilerleyen Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları sıralamasında tahtı önemli bir gelişme olmadıkça kaptırmaması. Eğer dizi yayınlanmazsa veya herhangi bir maç olmazsa Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi günü zirvede bitiriyor. Dün Diriliş Ertuğrul'un yayınlanması konusunda dolaşan bilgiler ne yazıkki doğru çıkmadı ve yeni sezon başlamadı. Bu da Sen Anlat Karadeniz'in birinciliğini ilan etmesi anlamına geliyor. Ayrıca Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım, Diriliş Söğüt ve Jet Sosyete de günü önemli bir sıralamada bitirmek adına gayret gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralamasına direkt etki gösteriyor. FOX, ATV ve Show TV Ana Haber'in de ciddi izlenme payı olduğundan da bahsetmeden geçmeyelim.

murat tekin

Sen Anlat Karadeniz - Son bölümde neler yaşandı?
Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?

emine çilköse

Çocuklar Duymasın - Son bölümde neler yaşandı?
Taş Fırın Haluk ve Meltem, uzun zamandır hayatlarında olmayan Seyyar Tayyar’ı bir anda karşılarında görünce çok mutlu olur. Seyyar Tayyar bu sefer daha büyük sürprizlerle geri dönmüştür. Öte yandan Sultan, Meltem’e küsmüştür. Meltem’in, Sultan’ın gönlünü alması hiç de kolay olmayacaktır. Meltem ve Sultan’ın küs olması, Havuç ve Simay’ın evlilik sürecine de zarar vereceğinden Meltem, Sultan’la barışmak için elinden geleni yapar. Sadece Meltem değil, başta Haluk olmak üzere, Gönül ve Tuna gibi Meltem’in yakın çevresinde olan herkes devreye girer. Her şeye rağmen Sultan’ın düğünü iptal etmek istemesi ortalığı karıştırır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Tuna, Gönül’e küçük bir yalan söyler. Yalan yalanı doğurur ve Tuna’nın söylediği yalan, Taş Fırın Haluk’un başına büyük bela olur.

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA


7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 7 Kasım 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım ve Jet Sosyete'nin olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

selma danışman nerede

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Diriliş Söğüt
Sen Anlat Karadeniz ÖZET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.