7 Ocak 2023 Cumartesi gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

7 Ocak 2023 Cumartesi gazete manşetleri | Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
vGazete manşetleri ile güne başlamak ve gündemi takip etmek isteyenler için ulusal basının 1. sayfalarını burada bulabilirsiniz. Dünden bugüne yansıyanlar, günün getirecekleri gazete keyfi yaparak okunabiliyor. Peki, 7 Ocak 2023 Cumartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar haberimizde bulunuyor.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 7 Ocak 2023 Cumartesi gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.


07-01-23GAZETESI


DAMGA'da bugün neler var? 

Tehlike yok kuraklık var
İstanbul'un barajlarında doluluk oranı son 10 yılın en düşük ikinci seviyesine geriledi. Alibeyköy barajı ise yüzde 18.29 ile son 10 yılın en düşük oranını gördü. İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz, "Endişelenecek bir şey yok. İstanbul, önümüzdeki yıllarda kuraklık periyotlarında bile su sıkıntısı yaşamayacak" derken, Prof. Dr. Levent Kurnaz, "Böyle devam ederse yüzde 20'leri görebiliriz" uyarısını yaptı.


Hak ihlali engellendi
Hazine adına kaydedilen taşınmazlarının iade edilmemesinin "mülkiyet hakkı ihlali" olduğuna hükmeden Anayasa Mahkemesi, Samandağ Vakıflı Köyü Ermeni Ortodoks Kilisesi Vakfı ve Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’na ait taşınmazların iadesine karar verdi.

Haç çıkarırken başından yaralandı
Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da denizden haç çıkarma törenleri düzenlendi. Ortaköy'de haç çıkarmak için denize atlayanlardan bir kişi başından yaralandı. Haçı çıkarmak için denize atlayanlardan İlia Davul arkadaşıyla çarpışarak kafasından yaralandı. Hızla karaya çıkan Davul, olay yerine çağrılan ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yüzde 70 oranı ile devraldılar
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İBB tarafından dün açılan Bostancı-Dudullu metro hattına ilişkin, "Şu an hizmet veren metro yatırımlarının hepsi 2019 yılı öncesinde yapıldı. Bugün Bostancı-Dudullu metro hattının açılışını yaptılar. Biz 2019 yılında burayı da yüzde 70'lik ilerleme oranıyla devretmiştik aradan 4 yıl geçti bugün bitiyorlar" dedi.

Belgin Oflazoğlu üzerine yürüdü
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Oflazoğlu'nun İmar Müdürlüğü odasında HDP İl yöneticisinin üzerine yürüdüğü öğrenildi. HDP'li yöneticiyi tehdit ettiği ileri sürülen Oflazoğlu'nun hakaretler savurduğu belirtildi. Odada bulunanlar araya girerek tartışmanın büyümesini engelledi. Tartışmanın önceki gün saat 12:00 sularında gerçekleştiği, bir vatandaşın imar uygulamasında yaşadığı sorunun çözümü sırasında meydana geldiği belirtildi. 


Yeni Akit Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiBirgün Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiYenisöz Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiKarar Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiYeni Şafak Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiSözcü Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiSonsöz Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiMilat Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiDoğruHaber Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiAkşam Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 7 Ocak 2023, Cumartesi Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.