8 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova Reytingleri

8 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova Reytingleri
Televizyon ekranlarında çarşamba günü yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Bizim Hikaye ve Muhteşem İkili reyting sonuçları merak ediliyor. Dizinin yanısıra birçok yayın ve yapım da üst sıralar için yarıştı. Peki dün en çok izlenen program, dizi veya yarışma hangisi oldu? İşte 8 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Açıklanan reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Dün Bir Zamanlar Çukuova, Bizim Hikaye ve Avlu arasındaki rekabet nefes kesti. Binlerce kişiyi ekran başına bağlayan ve zaman zaman duygu dolu anlarıyla gözyaşları akıtan üç yapım arasından hangisinin birinci olduğu konusunda tahminler yürütülüyor. Ayrıca Deliha  2, Muhteşem İkili, 3'te 3 Tarih de günü önemli bir sıralamada bitirmek adına gayret gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralamasına direkt etki gösteriyor. FOX, ATV ve Show TV Ana Haber'in de ciddi izlenme payı olduğundan da bahsetmeden geçmeyelim. 

murat tekin

Bir Zamanlar Çukurova - Son bölümde neler yaşandı?
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak. Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

emine çilköse

Avlu - Son bölümde neler yaşandı?
Deniz’in gerginliği sürmektedir çünkü şimdi de mahkemeye çıkmaya hazırlanmaktadır. Bu sefer Kudret’e yaptığı saldırıdan dolayı hâkim karşısında olan Deniz’in davası nasıl sonuçlanacaktır? Deniz, Alp ile ilgili planlarını işletmeye başlarken, Zerrin de Kudret de boş durmayacaktır…

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

Bizim Hikaye - Son bölümde neler yaşandı?
Kiraz'ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz'ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.

muhteşem ikili

Muhteşem İkili - Son bölümde neler yaşandı?
MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır. Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.   


8 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 8 Kasım 2018 Perşembe reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye'nin olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

selma danışman nerede

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Bir Zamanlar Çukurova
Bizim Hikaye
Avlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.