8 Kasım Cuma Gazete Damga Manşeti | Gazete Oku

8 Kasım Cuma Gazete Damga Manşeti | Gazete Oku
İstanbul'da günlük olarak yayın yapan Gazete Damga'nın 8 Kasım 2019 Cuma gününü yayınlanan sayısındaki manşet sayfası haberleri belli oldu. Gazetemizi internet sitemiz üzerinden ücretsiz okuyabilirsiniz.

Basılı yayının haricinde internet ortamında da erişim sağlanabilen gazeteler arasında yer alan Gazete Damga, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin nabzını tutmaya devam ediyor. Bugünkü sayıda yer alan manşet sayfası haberleri merak ediliyordu. Sizler için Gazete Damga 1. sayfasının özetini derledik. Diğer sayfalarımıza da buraya tıklayıp e-gazete üzerinden ulaşabilirsiniz.

Manşet haber: Kuzu oğlumu kandırdı!
AK Parti Esenler eski Belediye Meclis Üyesi Mustafa Atılgan, AK Parti eski İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun oğlunu dolandırdığını öne sürdü.

2. haber: İntihar mı cinayet mi?
Geçtiğimiz gün Fatih'te ikisi kadın dört kardeşin siyanür içerek intihar etmesi Türkiye'nin yüreğini dağlamıştı. Kardeşlerin yakın dostu Serpil Alkan, kardeşlerden Oya Yetişkin'in; 'Ben ölürsem onlar da ölecek' dediğini belirtti.

Sür manşet: Şehit annesi beraat etti
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, Cumhurbaşkanına hakaret suçundan yargılandığı davada beraat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı şikayetinden vazgeçti.

Sürmanşet 2: İmamoğlu'ndan 'kahraman' açıklaması
CHP İstanbul İl Örgütü Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sert çıkış yaparak tepki gösterdiği Kahramanım Benim kitabı ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi. İmamoğlu; 'Kitabın tamamını okuma fırsatım olmadı. Necati Bey kendi gözüyle süreci değerlendirmiştir. Bu bakışını önemsiyorum. Yarın bir başkası farklı bir süreci yazacaktır. Her ne kadar beni kahraman olarak tanımlasa da ben kendimi kahraman olarak tanımlamıyorum. Kahraman olmak sorumluluk ve zaman ister. Sa decebir başlangıca imza attım. Gerisini Allah bilir' dedi.

3. sayfa | Adliyede şok intihar
İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi şoku yaşandı. 35 yaşındaki İbrahim Özkan, 7. kattan atladı. Adliyenin atruim alanına düşen Özkan'ın öldüğü sanılarak üzerine gazete örtüldü. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Özkan'ın yaşadığını belirledi. Hastaneye kaldırılan İbrahim Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaşam Vadisi denizle buluşacak
Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yeni etap çalışmaları devam ediyor. 444 bin metrekaresi kazandırılan 1. ve 2. Etapların ardından 148 bin metrekarelik alana sahip 3. Etabı hizmete açmak için çalışmaları sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’ni denizle buluşturacak.

Türkiye gündemi
- Ahmet Davutoğlu ile Temel Karamollaoğlu'nun görüşmesi ve yeni parti açıklaması.
- MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'den nefret suçuna caydırıcı ceza konusunda yasa teklifi
- 15 Temmuz şehitlerinden Erol Olçok'un eşi ve Abdullah Tayyip Olçok'un annesi Nihal Olçok'tan son dönemde yaptığı sert eleştirilere bir yenisi daha geldi.
- Bülent Arınç'tan keskin U dönüşü
- Hazive Maliye Balanı Berat Albayrak: Dar gelirli vatandaş ev sahibi olabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.