8 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Mucize Doktor

8 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Mucize Doktor
Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasındaki reyting mücadelesi haftanın dördüncü gününde de sürüyor. Birbirinden farklı kategorilerde izleyicilerin karşısına çıkan yapımlar prime time kuşağı sonrasında sıralanacak ve ardından birinci belirlenecek. Gözler ise açıklanması beklenen listede. Öne çıkanlar arasında Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Mucize Doktor var. İşte 8 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

1 Nisan Perşembe günü yayınlanan tüm programlar, diziler, yarışmalar, ana haber bültenleri, günlük yapımlar, filmler ve daha birçok kategorideki yayınların aldığı sıralama merak ediliyor. İzlenme oranlarına göre sıralanan yapımların ilk basamakta yer alabilme çabasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Yeni başladığı yayın hayatında başarı yakalamak isteyen Bir Zamanlar Kıbrıs yine en çok araştırılan diziler arasındaki yerini aldı ve sonuçları merak konusu. Diğer yandan Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor da zirve adayları. Survivor yarışma konusunda rakipsiz. Ana haber bültenlerinden Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'in de gözü birincilikte. Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın saatlerine rağmen potaya girmeyi başarıyor. Peki en çok hangi dizi, yarışma ya da program izlendi?  1 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


8 NİSAN 2021 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

8 Nisan tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 8 Nisan Perşembe reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

2 - ESRA EROL'DA

3 - MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

4 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

5 - MUCİZE DOKTOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.