8 Nisan Çarşamba Kuruluş Osman 18. bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

8 Nisan Çarşamba Kuruluş Osman 18. bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?
ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve çarşamba günlerinde reyting rekorları kıran Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ile yayınlanmayacak olmaması izleyicileri üzdü. Birçok ünlü oyuncunun rol aldığı dizinin yeni bölümüne dair araştırmalar yapılıyor. Peki 8 Nisan Çarşamba Kuruluş Osman 18. bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ve her hafta reyting zirvesine taşıdığı Diriliş Ertuğrul'un 8 Nisan Çarşamba günü yeni bölüm ile ekranlarda olması bekleniyordu. ATV 8 Nisan Çarşamba yayın akışı içerisinde yer almayan dizi hakkında araştırmalar yapan binlerce seyirci 8 Nisan Çarşamba Kuruluş Osman 18. bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularını sordu. Detayların yer aldığı haberimizde bilgileri öğrenebilirsiniz.
 


Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok?

Baş rollerini birçok önemli ismin paylaştığı dizinin yayınlanmama sebebi merak konusu oldu. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında tedbir amaçlı olarak birçok dizi çekimlere ara verdi. Bu sebeple de yebi bölüm yayınlanmayacak.

kuruluş osman


Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diiznin çekimlerine ara verilmesiyle birlikte bu soru da gündemden düşmedi. Koronavirüs önlemleri sürdükçe dizinin yayınlanmayacağı öngörülse de farklı bir karar da çıkabilir. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

kuruluş osman


KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

"Cihan yeniden nizama kavuşacak! Bu millet Allah'ın izniyle şeytanın ordusunu tarumar edecek!" Dündar Bey, Moğollara verdiği tavizler yüzünden obada zor günler geçirirken, Samsa Çavuş’u da yanına alan Osman Bey, Moğollara ve Balgay’a karşı hamlesini yapar. Balgay’ı tuzağa düşüren Osman Bey, Moğollardan Kayıların intikamını alabilecek mi? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey’e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.