9 Nisan Perşembe Zahide Yetiş neden yayınlanmıyor? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman

9 Nisan Perşembe Zahide Yetiş neden yayınlanmıyor? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman
SHOW TV ekranlarının en çok izlenen ve günde iz bırakan programlarından biri olan Zahide Yetiş'le 9 Nisan Perşembe günü yeni bölüm ile yayınlanmayacak. İzleyiciler de güzel sunucunun neden programı sunmadığını merak ediyor ve araştırmalarda bulunuyor. Peki Zahide Yetiş neden yayınlanmıyor? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Sabah saatlerinde başlayan yayınlarla öğleye kadar izleyen herkesi bilgilendiren, hayatlarına çözüm önerileri getiren isimleri ağırlayan ve birçok sosyal olaya da el atan Zahide Yetiş dört gündür ekranda yok. Yeni bölümleri ile yayınlanmayan Zahide Yetiş'le hakkında seyirciler de araştırmalarda bulunuyor ve Zahide Yetiş neden yayınlanmıyor? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman? sorularını sorarak yanıt arıyor.
 


Zahide Yetiş'le neden yok?

Bu soru çok soruldu ve araştırılıyor. SHOW TV'nin en çok güvendiği programlardan biri olan Zahide Yetiş'le yüzlerce bölümdür ekranda iken neden yayında değil sorusu gündemden düşmedi. Dünyayı sarsan koronavirüs sebebiyle Türkiye'de de birçok sette iş bırakıldı. Programların yanısıra diziler ve yarışmalara da ara verildi. İnsan hayatının ön planda tutulduğu salgına karşı herkes önlemini almaya devam ediyor.

esra ezmeci kimdir


Zahide Yetiş'le psikolog Esra Ezmeci neden yok?

Programın gedikliilerinden biri olarak önemli bilgiler aktaran Uzman Psikolog Esra Ezmeci de izleyenleri aydınlatıyordu. Ezmeci de yayının olmaması sebebiyle televizyonda yer almıyor. Başka bir program ya da habere konuk olarak katılır onu bilemeyiz ama Zahide Yetiş'le yayınlanmadıkça kendisi de olmayacak.


Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman?

700'den fazla bölümle Türkiye'nin güvenini kazanan Zahide Yetiş'in sunduğu Zahide Yetiş'le hakkında bu soru da çok soruldu. Koronavirüse karşı alınan tedbirlerin kaldırılmasına kadar programın yayınlanması beklenmiyor. Belki de erken bir sezon finali olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.