9 yaşındaki Sedanur Güzel'i Ertan öldürdü mü? Müge Anlı'da araştırmalar devam ediyor

9 yaşındaki Sedanur Güzel'i Ertan öldürdü mü? Müge Anlı'da araştırmalar devam ediyor
9 yaşındaki Sedanur'un nerede olduğu, ölü mü yoksa sağ mı olduğu konusunda herkes heyecanla bekliyor. Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında bu konu işleniyor. Sedanur'un arkadaşları da konuştu. İşte son dakika gelişmesi...

ATV'nin kayıp bulma konusundaki programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te küçük Sedanur'un bulunması için her şey yapılıyor. Olay yeri olmasından şüphenilen tüm yerlere giren köpekler bugün de arama çalışmalarına katıldı. Ayrıca soruşturmanın sürdürüldüğü olayla ilgili olarak Ertan gözaltına alındı.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

Müge Anlı'nın programında Sedanur'u bulma çalışmaları Kars Kağızman'da devam ediyor. Ertan isimli bir şahsın cezaevinden izinli olarak çıkması sonrasında jandarma tarafından sorgulandığı öğrenildi. Yapılan kazı çalışmalarına eğitimli köpekler de dahil oldu. Erik topladıkları arazide yapılan arama çalışmaları kazı işlemleriyle de desteklendi. Erzurum'dan getirilen arama kurtarma köpeği ve kadavra köpeği Sedanur için çalıştı. Köydeki tek şüpheli yer olarak görülen erik bahçesinin ardından Sedanur'un arkadaşları da o gün hakkında konuştu.

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

'Küçüklüğümüzü özlemiş'


Sedanur'un Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine konuşan arkadaşı Havanur ve Mustafa; "Ertan'la konuştuk. Bize fotoğraflarımızı sordu. Küçüklüğümüzü özlemiş. O günleri anlattı. Bakalım fotoğraflarınız var mı? Üçümüzün yanyana çekildiği fotoğraflar vardı. Çikolata gofret almıştım size beraber yemiştik dedi. Sedanur ile erik topladık. Daha sonra eriğim çok az, tekrar gideceğim dedi Sedanur. Ertan yanımıza sonra geldi. Erik verdik Ertan'a. Birlikte oturduk. Sedanur'un sırtına diken battı düşünce. Sedanur oturdu. Isırgan otu onu kaşındırdı. Ertan dizimin üstünde otur deyince oraya oturdu. Ertan da küçüklüğümüzü anlattı" ifadelerini kullandılar. 

müge anlı sedanur


Samanlıkta da bulunamadı


Ertan Bozkurt'un ailesine ait olduğu öğrenilen samanlığa giren arama kurtarma köpeği araştırmalarını burada da sürdürdü. Polislerin de yönlendirmesiyle gerçekleşen çalışmadan sonuç çıkmadı. Tüm olanakların düşünülerek yapıldığı aramalardan sonuç çıkması için gayret gösteriliyor. köpeğin herhangi bir iz bulduğunda kazı yaparak tepki vereceği öğrenildi. Köpek daha sonra meydana yöneldi.

Vali açıklamada bulundu
Kars Valisi Rahmi Doğan, Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolan Sedanur Güzel’in bulunması için ciddi bir ekip oluşturulduğunu söyledi. Aramaların devam ettiğini bildiren Vali Doğan, “Çocuğun kaybolduğu köyü zaten gördünüz. Çocuğun kaybolma ihtimalinin çok düşük olduğu bir alan. O yüzden farklı gelişmelerin de olabileceğini düşünerek araştırmalarımızı o yönde takip ediyoruz. Bir netice alacağımızı düşünüyoruz, şüphelendiğimiz kişilerle ilgili tahkikatımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde netice alacağımızı tahmin ediyorum” dedi.

İfadeler doğrultusunda gözaltına alınan şüphelinin sahte kimlikte dolaştığını belirten Vali Rahmi Doğan şu bilgileri verdi: “Adli makamların kararı doğrultusunda ifadelere göre alınan bir kişi var. Onun sorgusu devam ediyor ama ne çıkar, olayla ne kadar bağlantılıdır, o hususu bilmiyoruz. Kendisi zaten eski hükümlü. Yarı açık cezaevinde kalan süresini tamamlaması gerekirken sahte bir kimlikle dolaşıyor. Çocukların verdiği ifadede de olayın olduğu anda onun da orada olduğu yönünde bilgi var ve araştırmalarımız da o kişi üzerinde yoğunlaştı. Takip ediyoruz. İnşallah çocuğumuzu sağ salim bir şekilde ailesine kavuştururuz diye düşünüyorum.”

Öte yandan sorgusu süren E.B.’nin evinin yanındaki samanlık olarak kullanılan alanda ve evinin çevresinde aramalar yapıldı. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği ‘Obert’ ve iz takip köpeği ‘Calisto’ saman yığınında arama yaptı. E.B.’nin evi, bahçesi, çatı kısmı ve samanlık olarak kullanılan alanı didik didik eden ekipler herhangi bir bulguya rastlamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum