95 yaşındaki Hasan Kalkan'ı torunu Esma Yılmaz mı öldürdü! Şok şüpheler

95 yaşındaki Hasan Kalkan'ı torunu Esma Yılmaz mı öldürdü! Şok şüpheler
Trabzon'da uzun süredir haber alınmayan 95 yaşındaki Hasan Kalkan'ın ölü mü yoksa kayıp mı olduğu konusundaki araştırmalar sürüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 2 Ekim Salı yayınında tüm detaylar ele alındı.

Müge Anlı'nın büyük bir titizlikle sorguladığı Hasan Kalkan olayında yeni gelişmeler yaşandı. Bugün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını izleyenler sürekli olarak Hasan Kalkan'ı Esma Yılmaz mı öldürdü? sorusunu sorup durdu. Çünkü bu izlenimi her ifadesinde veren torun Yılmaz dikkatlerini üzerine çekti. Müge Anlı da ekibi de sorularını derinleştirdi. Tavırlarını sertleştirdi.

Esma Yılmaz dedesini mi öldürdü?
ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde Esma Yılmaz'ın çelişkili ifadeler, yüz şekilleri ve olaylara karşı yaklaşımı yine dikakt çekiciydi. Hatta bir ara Avukat Rahmi de 'Bu işi yokuşa sürmeden, çamura saplanmadan bitirelim. İstersen Müge Hanım'a istersen benle konuşabilirsin. Sonuna kadar hukuki destek vereceğimi garanti ediyorum. Saçının kılına zarar gelmesini istemem' dedi.

müge anlı ile tatlı sert

Esma Yılmaz'ın üzerinde şüphe uyandıran durumlar
- Telefonunun uzun süre kapalı kalması (12 saat)
- Olay sonrasında 112'yi araması
- Merkeze gidip gitmediği
- İlaçlarındaki tutarsızlık ve tarihlerin birbirini tutmaması

Ve daha birçok konuda Esma Yılmaz dikkat çeken ifadeler kullanıyor. Ancak bu durum kesin hüküm verilmesine ve suçlama yöneltilmesine yetmiyor. İspat olması gerekiyor.

 

Hasan Kalkan'ı kim öldürdü? Torunu Esma Yılmaz şüpheli mi?


Trabzon'da 95 yaşındaki Hasan Kalkan'dan neredeyse bir senedir haber alınamıyor. Aile fertlerinden Esma Yılmaz en çok şüpheli olarak görülürken dile getirdiği ifadeler de tutarsız şeklinde değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.