Abdullah Gazi Akbıyık öldü mü kayıp mı? Yoksa öldürüldü mü

Abdullah Gazi Akbıyık öldü mü kayıp mı? Yoksa öldürüldü mü
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günlerdir akıbeti araştırılan Abdullah Gazi Akbıyık öldü mü öldürüldü mü yoksa kayıp mı? Bu sorunun yanıtı için herkes seferber oldu.

ATV ekranlarında 18 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Gazi Akbıyık için çalışmalar sürüyor. Hakkında yaşıyor mu yoksa öldü mü? sorusu soruluyor. 10 bin lira alarak evden çıkan ve 40 bin liralık senedi eşine imzalatan Gazi Akbıyık iki kişiyi katil gibi tutarak onlara para veriyor. Celal Türk'ün öldürtmekle ilgili 'Damadı öldürtmeye gidiyorum' diyerek çıkıyor. Sabah saatlerinde evden ayrılan Gazi Akbıyık'tan o günden bu yana ses seda yok.

Gazi Akbıyık cezaevine birçok kez girip çıktı. Damadıyla yaşadığı restoran sorunları sebebiyle karşı karşıya gelen Akbıyık'ın akıbeti merak ediliyor. 5 sene önce ihale ile aldığı restoranın işletilmesi için mekanı damadının üzerine yapıyor. Ancak bu süreçte cezaevine giren 52 yaşındaki Gazi Akbıyık'ın bu durumunu fırsat bilen damat paraya el koyuyor ve payını vermiyor. Gazi Akbıyık da kiralık katil tutuyor.

abdullah gazi akbıyık

abdullah gazi akbıyık

abdullah gazi akbıyık

52 yaşındaki Abdullah Gazi Akbıyık'ın eşi Kıymet Hanım, kız kardeşi (Güldane Teker) ve erkek kardeşi (Fırat Akbıyık) Müge Anlı'ya çıktı. Gazi Akbıyık, Kıymet Hanım ile 18 yıllık evli. Kız kardeşi, ağabeyinin kadınlara karşı zaafı olduğunu, ciddi başka bir sıkıntısı olmadığını söylüyor. Gazi Bey'in şimdiki ve eski eşlerini de darp ettiği ifade edildi.  Gazi Bey evde, cezaevinden çıkalı 4 gün olmuş ve eşine damadını vurdurtacağını söylüyor. Kiralık katil tuttuğunu anlatıyor. Kiralık katillere para verebilmek için eşine 60 bin liralık senet imzalatıyor. Sonra güvenlik kameralarına yakalanmamak için arka kapıdan çıkıyor. Müge Anlı, bu gelişmeleri anlatan eşi Kıymet hanıma şüpheyle yaklaştı. "Ne malum Kıymet Hanım'ın öldürmediği" dedi. Gazi Bey'in kız kardeşi ve erkek kardeşi de Kıymet Hanım'dan şüpheleniyor. Gazi Akbıyık'ın cinayete kurban gittiğinden şüpheleniliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.