Adem Çelik ile Emel Çelik'in ölümden önce ilişkisi var mıydı! Flaş iddia

Adem Çelik ile Emel Çelik'in ölümden önce ilişkisi var mıydı! Flaş iddia
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 20 Mart 2019 Çarşamba günü ekranlara gelen yeni bölümünde inşaat işçisi Hüseyin Aslan'ın mesai arkadaşı da flaş bir açıklama yaptı. Adem Çelik'in, şimdiki eşi Emel Hanım ile ölümden önce ilişkisinin olduğunu öne sürdü.

Başarılı gazeteci Müge Anlı bugün de Hüseyin Aslan dosyasını işlemeye devam etti. Bu sabah stüdyoda aynı inşaatta çalışan mesai arkadaşlarından Mevlüt Ahıskalı da yer aldı. Söyleyecekleriyle büyük önem taşıyan Mevlüt Ahıskalı daha önce programda da üzerinde durulan durumları açıkladı. Şüpheleri üzerine çeken Adem Çelik ve Emel Çelik'in daha önceden birlikte olduğu iddia edilmişti.

Mevlüt Ahıskalı da bu yönde bir açıklama yaptı. Böylece şüpheler daha da arttı. O güne kadar kimseden şüphelenmediğini belirten Mevlüt Bey, Adem Çelik ve Emel Çelik'in olaydan 1.5 yıl önce ilişki yaşadığını duyduktan sonra şüphelenmeye başladığını açıkladı.

Mevlüt Bey de dışarı çıkarıldı
Mesai arkadaşım düşüyor. Benim o andaki düşüncem sigorta mı olacak? Patronlar yanımızda oluyordu. İki kişi içkili geldi. Yarısı cumartesi günü eve gitti. İçkili gelenleri de patrona söyleyip; 'Bunları çalıştırmayalım' dedim. Yetkili kişi yoktu. İş güvenlikçiler de yoktu. Pazar günüydü. Binanın içinden iskeleye giriyoruz. Korkuluklara çıkıp bir kat üste gidiyoruz. Müge Anlı Mevlüt Ahıskalı'yı da tatbikat için dışarı çıktı. Adem Çelik ile Emel Hanım'ın Hüseyin Bey ölmeden 1.5 yıl önce ilişkileri varmış. Öyle duydum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.