Afili Aşk 21. bölüm tek parça izle! Afili Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Afili Aşk 21. bölüm tek parça izle! Afili Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin çarşamba akşamlarında yayınlanan yapımı Afili Aşk 21. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Afili Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 22. bölüm fragmanı izle. Afili Aşk 22. bölüm özeti.

Çarşamba akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, ve Burcu Özberk başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Afili Aşk'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Afili Aşk 21. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Afili Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Kanal D Afili Aşk 21. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Afili Aşk 21. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Afili Aşk'nin 21. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Afili Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


afili aşk hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Afili Aşk 21. bölüm özeti

Ayşe, Kerem’in beklenmedik hamlesi ve öpücüğü karşısında şaşkındır. Kerem’in ortaya attığı centilmenlik anlaşması yine Kerem eliyle bozulmuştur. Ayşe bunun anlamını sorgulamaya başlar. Ayşe kendi duygularının farkındadır ama Kerem’den emin olmak için ondan gelecek hamleyi bekler. Kerem içinse kara kutunun tekrar açılma vakti gelmiştir. Artık kara kutu sorularını cesaretle cevaplamak zorundadır. Peki Kerem aşkını itiraf edebilecek midir? Kerem ve Ayşe’nin sahte evliliğini öğrenen Yelda için ise hesap sorma vakti gelmiştir. Sessizliğini koruyan Yelda, ne yapacaktır? Yelda bu aşka engel olabilecek midir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.