Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi? Karar verildi...

Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi? Karar verildi...
Kanal D'nin yaz döneminde başlayan dizisi Afili Aşk'ın reyting sıralamasında zirveye oynaması sonrası izleyiciler yeni sezon kararını merakla bekliyor. Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi yoksa bitecek mi? Detaylar haberimizde.

Yaz aylarında yayınlanan en iddialı dizilerden biri olan Afili Aşk ilk bölümünden itibaren yüksek sayıda hayran kitlesi oluşturdu ve bu her hafta giderek artıyor. Kanal yetkililerinin de mutlu olduğu yapımın reyting sıralamasındaki izlenme oranları da büyük bir heyecan yaratıyor. Yeni sezonda ise devam edip etmeyeceği konusunda araştırma yapan dizi izleyicileri cevap bulmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Sezon bitiminde izleyicilerle buluşturulan dizilerden genelde umutlu olunmaz ancak tabuyu yıkan bir yapım ortaya çıktı: Afili Aşk. Zirveye oynayan dizinin baş rol oyuncuları  Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un hayranları da başta olmak üzere binlerce kişi her yeni bölümü merakla bekliyor, fragmanlarını izliyor ve özetlerini okuyor.

Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi?
Kanal D'de çarşamba akşamlarında yayınlanan Afili Aşk'ın bu performansıyla yeni sezonda da yerini almasında herhangi bir sakınca yok gibi görünüyor. Zaten final yaparsa seyirci tepki ile karşılayabilir bu durumu. Zira Boxer Dergisi de yaptığı haberde dizinin devam edeceğini okuyucularına duyurdu.

Afili Aşk reyting sonuçları
Afili Aşk son bölümde Total’de 8.39 reytingle AB’de 7.75 reytingle, ABC1'de ise 7.61 reytingle 3 grupta da gün 1.oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.