Ah Kalbim 326. bölüm fragmanı ve özeti

Ah Kalbim 326. bölüm fragmanı ve özeti
Kanal 7'nin hafta sonu yayınlanan Hint dizisi Ah Kalbim 326. bölüm fragmanı ve özeti belli oldu. Duygu dolu ve bir o kadar da ilgi çekici dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Uzun süredir Kanal 7 ekranlarında hafta sonu günlerinde seyircilerinin karşısına çıkan Ah Kalbim 326. bölümü ile ekranlara gelecek. Hindistan dizilerinden uyarlanan ve çok da sevilen yapım yeni haftayı karşılarken Kanal 7 ve izle7.com üzerinden Ah Kalbim 326. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merak ediken dizinin özeti de haberimizde yer alıyor.

Ah Kalbim 326. bölüm özeti
yoğurmasını isterler. Sıra King’ gelince o da gerçeği seçerek Prgya yı endişelendirir. Abhi ona Kiara nın yaşını sorar. King b güne kadar bütün doğum günlerini birlikte kutladık ama emin olun tam olarak bilmiyorum der. Pragya gülümsüyor. Sıra Pragya ya geliyor. O da gerçeği seçiyor ancak Kiara ile ilgili soru sorulmasını istemiyor. Abhi kocanı seviyor musun diye soruyor. Pragya kocasının Abhi olduğunu düşünerek sevdiğini söylerken King de Praga nın eski kocasından bahsettiğini düşünüyor. Sıra Abhi ye gelince Abhi cesareti seçiyor. King, hizmetçiden acı biber getirmesini ister. Abhi acı biberleri yerken Pragya nın içi gider. Abhi kazandığını düşünüyor. Ancak Pragya kaybetti diyor. King Tanu yu kontrol etmeye gidelim diyerek Pragya ile birlikte kalkıyor. King mutfağa giderken Aliya ile karşılaşıyor.  Abhi biberleri yerken çok su içer. Pragya bal getirir ve yemesini ister, ama Abhi reddeder. King, Aliya’yı uyarır ve bir daha ki sefere Pragya’nın adını ağzına almamasını ister. Aliya ne söylemek istediğini sorar. King, Sunny’nin Kiara’ya bir şey söylediğini belirtir. Kiara nın beni sorgulaması hiç hoşuma gitmedi der. Aliya ne dediğini anlamıyorum der. King onu bir daha uyarmayacağını söyleyerek ayrılır. King uyumakta olan Kiara nın yanına gider ve gerçek baban gelirse senden nasıl ayrılırım diyor. Pragya sayesinde bütün kötü alışkanlıklarını terkettiğini düşünüyor ve onlardan ayrılmak istemiyor. Abhi üzgün bir vaziyette otururken Dişa ve Purab onun yanına gelirler. Abhi Pragya nın bir türlü itirafta bulunmadığını söyler. Dişa ve Purab Kiara senin kızın der ve bunun için sana yardım edeceğiz derler. Abhi onlara sarılıp çıkar. Purab, Abhi ve Suny Kiaa yı okula götürmek için evlerine gidiyorlar. Kiara annesi ile birlikte gelince Abhi arka koltuğa geçiyor ve üzerine bir örtü alarak gizleniyor. Pragya arka koltuğu kontrol ederken Purab önüne geçiyor ve çocukların geç kaldığını söyleyerek Kiara yı arabaya bindiriyor ve yola çıkıyorlar. Yolda Abhi örtüyü kaldırınca Kiara çok şaşırıyor ve mutlu oluyor. Pragya, Kiara’nın matematik notlarını bulur ve okula gidip ona vermeyi düşünüyor. Kiara matematik sınavını geçemeyeceğinden çok korkarken Abhi sonuca odaklanmasını istiyor ve başaracağını söylüyor. Kiara nın güveni yerine geliyor ve annem de aynı şeyleri söylerdi deyip ona sarılıyor. Abhi okulda müdürle görüşür. Müdür izniniz olursa Kiara nın uluslararası şarki etkinliğine katılmasını ister. Bunun için pragya dan da izin alacaklarını söyler. Purab Abhi gibi bir yıldız Kiara yı çalıştıracak der. Müdür heyecanlanır ve Kiara ile ilgili formu doldurur. Pragya bunu öğrenince Abhi ye kızar ve işlerine Kiara yı karıştırmamasını istiyor ve okuldan ayrılıyor. Tanu her fırsatta Dişa yı sıkıştırmaya devam ediyor. Aliya nın yanına gidiyor ve ne olursa olsun Kaiara bu eve gelemeyecek diyor. Aliya ona sarılıyor ve kimse senin yerine alamayacak diye onu teselli ediyor. Dişa ise Tanu ya gerçekleri söylediği için pişmandır. Ah Kalbim 19 Mayıs Pazar özeti sona erdi.

ah kalbim kanal 7 izle

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ KÜNYESİ
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yapım Yılı:2014
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor
Senaryo: Anil Nagpal
Oyuncular: Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik-Drama

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ OYUNCULARI ve ROLLERİ
Sriti Jha:
 Pragya Abhishek Mehra karakterini canlandırmaktadır.
Mrunal Thakur: Bulbul Arora rolünü canlandırmaktadır.
Shabbir Ahluwalia: Abhishek Prem Mehra yani Abhi karakterini canlandırmaktadır.
Daljeet Soundh: Daljeet Mehra (Daadi) rolündedir. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyük annesidir.
Supriya Shukla: Sarla Arora rolündedir. Pragya ve Bulbul’un annesidir.
Arjit Taneja: Purab Khanna rolündedir. Abhi’nin arkadaşıdır.
Shikha Singh: Aaliya Prem Mehra rolündedir. Abhi’nin kardeşidir.
Leena Jumani: Tanushree Dasgupta (Tanu) rolündedir. Aliya’nın arkadaşıdır.
Nikhil Arya: Nikhil Sood rolündedir.
Zareena Roshan Khan: Indu Suri (Daasi) rolündedir.
Swati Anand: Mitali Raj Mehra rolündedir. Raj’ın eşidir.
Anurag Sharma: Raj Ajay Mehra rolündedir. Mitali’nin kocasıdır.
Aditi Rathore: Rachna Aakash Mehra rolündedir.
Ankit Mohan: Aakash Ajay Mehra rolündedir. Rachana’nın kocasıdır.
Roma Lavani: Tanu’nun annesi rolündedir.
Bobby Khanna: Tanu’nun babası rolündedir.
Shivani Soopuri: Pammi Ajay Mehra (Taiji) rolündedir.
Gagan: Champak Trivedi rolündedir.
Madhu Raja: Daljeet Arora rolündedir. Bulbul ve Pragya’nın büyük annesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.