Ahbap Derneği'ne 300 yardım kolisi

Ahbap Derneği'ne 300 yardım kolisi
Sanatçı Haluk Levent’in başkanı olduğu Ahbap Derneği ve Avrupa Şafak Hastanesi, pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için iş birliği yaptı. Buna göre, özel hastane derneğe 300 yardım kolisi bağışladı.

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği ve Avrupa Şafak Hastanesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeni bir iş birliğine gitti. Pandemi nedeniyle yeme-içme ihtiyacının arttığı bu dönemde yapılan iş birliğiyle derneğe, yardıma muhtaç insanlara verilmek üzere 300 gıda kolisi bağışladı.

Yardım talepleri arttı

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent iş birliği ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bize bu zorlu dönemde ciddi anlamda yardım talebi geliyor. Duyarlı şirketler ve kurumların desteği ile elimizden geldiğince bu yardım taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Avrupa Şafak Hastanesi'nin gösterdiği bu duyarlı davranıştan ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Umarım örnek teşkil ederiz

Avrupa Şafak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Öztürk ise AHBAP Derneği ile yaptıkları yardım ortaklığı ile ilgili yaşadıkları mutluluğu dile getirerek "Bizler sağlık sektörü olarak pandemi sürecini en yoğun yaşayan insanlarız. Bu dönemde hastanemiz ile tüm vatandaşlarımıza cansiperane bir şekilde hizmet vermeyi sürdürdük. PCR testleri ve tedavileri dışında polikliniklerimiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.