Aleyna Tilki'den Hadise'ye sert cevap! Canlı yayında meydan okudu

Aleyna Tilki'den Hadise'ye sert cevap! Canlı yayında meydan okudu
Son dölnemin müzik sektöründeki en önemli isimlerinden ikisi karşı karşıya geldi! Hadise'nin Harbiye'deki konserinde "Mekanın sahibi geri geldi" sözlerine yanıt veren Aleyna Tilki; "3 şarkım var ama açıkhavayı tıklım tıklım doldururum' açıklamasında bulundu.

Sabah saatlerinde yayınlanan bölümleri ile magazin gündeminin nabzını tutan 2. Sayfa programında alev gibi bir konu işlendi. Amerika'da eğitim alacağını duyurarak yayına katılan Aleyna Tilki, Haidse hakkında da flaş ifadeler kullandı. Açıklamalarıyla gündeme oturan genç şarkıcı Hadise'ye meydan okudu. Bu sözlerin çok konuşuşması ve karşılık gelmesi de muhtemel.

'Benle yeni dönem başladı'
Aleyna Tilki, yaptığı açıklamalarda ödüllü yönetmen olduğunu iddia ederken genç yaşlarda şarkıcı olmasına ilişkin, kendisinin ilk çocuk star olduğunu ve kendisinden sonra gelen çocuk starların hiçbir sorun yaşamadan ünlü olacaklarını dile getirdi. Bugüne kadar çocuk oyuncuları olduğunu ama çocuk şarkıcı olmadığını söyle yani Aleyna Tilki’nin kendisi ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin daha başladığını iddia etti.

'Harbiye'yi tıka basa doldururum'
Ünlü popçu Hadise geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdiği sırada “Mekanın sahibi geldi” sözleri ile diğer popçuları kızdırmıştı. Hadise’nin bu sözlerinin sorulduğu Aleyna Tilki açıklamaları ile adeta ünlü popçuya meydan okudu. Harbiye’de konser vermediğini söyleyen Aleyna Tilki, Hadise ya da başka ya da başkaları gibi kendisinin albümleri olmadığını sadece 3 farklı olduğunu ama şu anda Harbiye’de konser verse, Harbiye’nin tıka basa dolacağını öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.